Miért gondolják a dohányosok, hogy ők különbek az alkoholistáknál?
Elsőnél a pont.
Ezt akartam én is, h hányszor hallottad már, h valakitől elvált a felesége vagy otthagyta a családja, mert elcigizte a fizetését?
Egy piás szülő jelenti a legnagyobb veszélyt a családjára, amellett hogy napi szinten megalázza őket a viselkedésével, és mások előtt is folyamatosan leéget.
"A dohányosok mások egészségét veszélyeztetik, az alkoholisták csak a magukét."
Lóf..szt, egy alkoholista nem csak magát teszi tönkre, de az egész családját kikészíti idegileg, lelkileg, és érezhetően nyomot hagy az emberben ha ilyen környezetben nő fel, látom ezt nem egy emberen. Gyakorlatilag lehet hogy az egész életedben nyomot hagy benned az hogy egy alkesz mellett nősz fel.
"A dohányosok alig bírnak ki 2 órát cigi nélkül, az alkoholisták simán"
Látszik nem láttál még alkoholistát, az én apán hajnal 4-kor felkelt, hogy a pincében vedelhesse a bort, mikor mikor 6-kor keltünk, már seggrészeg volt, aztán hazaérve suliból dettó. Egy igazi alkoholista nem hogy két órát, de 2 percet nem bír ki józanon, maximum akkor, mikor már nem bírja a szervezete, és 1-2 hétig csak döglik, mert félig halálán van.
Az alkoholizmus ezerszer nagyobb probléma mint a dohányzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!