Lányok, lehet vonzó egy férfi, ha szeret keresztrejtvényt fejteni?
max, ha közben a szájába veszi a tollát...
amúgy különösebben nem izgat, hogy valaki szeret rejtvényt fejteni
Nem tudom...
"...majd én benyálazom az ujjad, hogy tudj lapozni...úgy, igen, írd be a megfejtést...mmmm három betű...jaj, ne ez a szó túl hosszú, nem fog elférni.....és milyen kemény a tollad...nyomd rá erősebben, erősebben..."
...Most komolyan, te ezt el tudod képzelni?:)
Amúgy, nekem nem jelent semmit. Mármint nem zavar, sőt talán még jó is lehet, mert edzi az agyát meg sok dolgot lehet megtanulni rejtvényfejtés közben. Néha, én is szoktam. Viszont, az, hogy ezért tartsa valaki szexinek, vonzónak az kicsit durván vagy furcsán hangzik.
Ha az agyát és a humorérzékét kedveled benne a legjobban, és a szellem embere vagy magad is, akkor lehet vonzó.
Nyílván ez a vonzalom szellemi alapú, és nem szexuális. Aki egy éppen keresztrejtvényt fejtő pasiban azonnal a lepedőszaggatót látja, és mindjárt bevizesedik tőle a bugyija, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!