Lehetséges, hogy egyesek csak arra tudnak koncentrálni, hogy őket mivel bántották meg, de ha ők teszik ugyanezt, az számukra teljesen észrevétlen marad?
Szerintem amit leírtál, az inkább a végtelenségig önző és egoista emberekre jellemző.
A nárcisztikus az inkább a saját személyiségét, szépségét, jóságát hangsúlyozza, hihetetlenül el van szállva magától, azonban nem feltétlenül sérteget másokat. Viszont a kritikát a legcsekélyebb mértékben sem fogadja el, ilyenkor valóban bunkók.
Igen, vannak sajnos ilyen emberek, mindenkit meg lehet bántani valamivel, én olyan vagyok pl, hogy pár óra múlva teljesen elfelejtem. De van pl a szomszédom, vele 8 éve beszéltem legutóbb. Már az egész faluval összeveszett, és megsértődött mindenkire. Bezzeg ő emlékszem, hogy sértegetett mindenkit, meg rettenet lekezelően beszélt mindenkivel.
Viszont a párom, szinte semmivel sem lehet megsérteni, ő senkit sem bánt, mindenki nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!