Szerintetek gáz, ha egy férfi a haját festi? Olvassátok el a lenti részt is kommentelés előtt!
Mesterházy festeti? Ez komoly? Mért, milyen neki amúgy?
:D
Egyébként magánügyed, hisz nem okozol ezzel kárt senkinek.
Nekem nem tetszik, ha valaki festi a haját, ha nő festi az sem. Mondjuk ha korán őszül, akkor oké, ezzel fiatalosabb maradhat. De már amikor 70-80 évesek sem tudják elfogadni magukat ősz hajjal, szerintem az is beteges...
Viszont tizen-huszon-harminc éves nők/férfiak hajfestegetését én személy szerint viccesnek tartom, bár nem zavarnak, na.
Azt hiszik attól másak vagy jobbak lesznek, ha más a hajuk színe. Na meg olyan csúnya amikor nő a haj, legtöbb festett hajúnál már 2 hét után erősen látszik a lenövés, főleg ha az eredeti hajszíne nagyon más...
Mindenkinek magánügye, nem gáz, de szerintem az eredeti jobban áll mindenkinek...
Nem gáz. Általában feleségre/barátnőre szokás fogni, hogy ő parancsolta meg nekünk, hogy ne legyünk mellette nagypapásak.
Mondjuk szerintem is egy jó megjelenésű férfin sokat tud az dobni, ha szökés-barna helyett sötétbarna haja van. Viszont a szőkés-barnák előnye meg, hogy sokkal később őszülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!