Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz, ha egy férfi...

Szerintetek gáz, ha egy férfi a haját festi? Olvassátok el a lenti részt is kommentelés előtt!

Figyelt kérdés
Sötétszőkéről festeném sötét barnára, ergo nem "meleges" haj festésről van szó. Nekem nincs bajom a melegekkel, csak mondom, hogy úgy értelmezzétek, heteró férfiról van szó.

2014. máj. 9. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Egy férfi legyen természetes. Az a lányok szokása, hogy a hajukat festik, a férfinak teljesen felesleges, még öreg korában is!!! Nevetségesek ugyanis így. Még ha a tv-ben szerepelnek, akkor is felesleges. Komoly ember nem teszi.
2014. máj. 9. 16:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Komoly ember nem is zuhanyzik, borotválkozik, nem húz ruhát? Vagy ha szerinted ez nem ugyanaz az eset, akkor egy komoly embernek nincs ízlése? Komoly ember bohóc, csöves ruhában is járhat, mert a komoly ember nem választ ruhát?
2014. máj. 9. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha jobban áll a barna haj, akkor csak nyugottan. Szerintem a festett hajjal semmi gond nincs, kivéve ha valami bután kiválasztott szín (négernek platina szőke pl). Van egy színész, Benedict Cumberbatch, neki szerepek miatt kell időnként sötétre festenie az egyébként vöröses-szőkés, borzalmas hajszínét. Sokkal jobban néz ki sötétbarnán.
2014. máj. 10. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, a melegséghez főleg nincs köze.

2014 van, nem a középkorban élünk.

2014. máj. 10. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Igaz, Benedict Cumberbatch-nek ezerszer jobban áll a sötét haj, mint az eredeti vörös. Borzalmasan néz ki azzal.

Szerintem semmi baj nincs a haj festéssel, akárki csinálja. Vagy most ezt lett menő lenézni meg kiröhögni?

2014. máj. 11. 00:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát a környezetemben elég furán néztek rám páran, azért is bizonytalanodtam el.
2014. máj. 11. 09:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Ne másoknak éld az életed. Nem tudom, hány éves vagy, de majd ha nagyon öreg leszel, rájössz, hogy egy életed volt, és nem az volt a fő, hogy te mit szeretnél, hanem hogy egy csoport beszűkült tudatú ember mit gondol rólad.
2014. máj. 11. 12:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van.
2014. máj. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!