Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudnátok véleményt mondani?

Tudnátok véleményt mondani?

Figyelt kérdés
Légyszi! a barátnőm nem hiszi el hogy szép, pedig gyönyörű! be szeretném neki bizonyítani, hogy nem csak én gondolom így! Kérlek írjatok róla véleményt :)
2014. máj. 5. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép. Tisztában vagyok vele, hogy elsősorban pozitív véleményt vártál, de ez van. Nekem nem tetszik.
2014. máj. 5. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyből feltűnt az a köcsög a háttérbe, szóval inkább gyorsan bezártam, és lépek is... pffeeejj
2014. máj. 5. 21:54
 13/15 orsolyamaroon ***** válasza:
nagyon csúnya
2014. máj. 5. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép.
2014. máj. 5. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot: ha valaki átlagos vagy csúnya, arra inkább mondják az emberek, hogy szép, mint arra, aki igazán szép. Aki igazán szép, azt vagy irigyeljük, vagy úgy gondoljuk, társként nem választana minket, ezért inkább fújolunk.

Mellesleg nem hiszi el, hogy szép? ÉN nem hiszem el, hogy szép vagyok, és be is tudom bizonyítani: sehol nincs rólam kép a neten, amit én raktam fel. (Pár sulis tablókép, ennyi.)

(Akik szépnek gondolják: a második képet is láttátok?)

2014. máj. 6. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!