Valami véleményt tudnátok mondani amit írhatnék neki? és ha lehet kicsit durvább legyen?!
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm rá mászott egy rácra aki elég jó ideje tetszik már és ő tudta nagyon jól hogy mert elmondtam neki, és még is leszarta, és most meg elég jól alakul a kapcsolatuk , állítólag nem sok kell hogy összejöjjenek.2013. aug. 19. 13:29
1/11 anonim válasza:
Még egy kicsit büszke is rá, hogy megszerezte előled. Ne csüggedj, a férfi összetartás sem különb. Talán annyi, hogy ha nincs benne az ügyben, hajlandó igazolni téged. Ha benne van a csillagos eget is letagadja.
4/11 anonim válasza:
3.
Avagy "Igazán nem vártam volna (ezt tőled)". :)
5/11 anonim válasza:
Nem az én barátnőm nem tudom milyen stílusban beszélgettek :D És azt sem hogy eztán barátkoznál velem :) De én valami ilyesmit írnék: Látom te is csak sejthalmaz vagy tudod olyan orgánum hogy a szükségleteit elvégzi de gondolkodásra képtelen...Ill nyalj patkót esetleg megkérdezném hogy mit gondol arról hogy barátnősség? Ha azt hogy szúrjuk hátba jól akkor mondanám hogy szerintem én meg azt hazudom hogy menekülés közben tarkón lőtted saját magad... ill 47x megvakartad a hátadat a késsel... :D kb 8cm mélyen... :D
6/11 anonim válasza:
Mond meg a barátnődnek, hogy szájjon le a rácról, mert baleszetveszéjesz, ész keresszetek igaszi macó paszikat.
7/11 anonim válasza:
Te meg ölbe tett kézzel ülve nézted, hogy elhappolják előled a srácot.
Egyébként azok járnak egymással, akik tetszenek egymásnak.
8/11 anonim válasza:
Nem szabad megtudnia, hogy neked fáj, annál jobban örülne, inkább annyit irnék jó talizást!
9/11 anonim válasza:
Nem irkálnék a helyedben semmit.
10/11 anonim válasza:
Ha bármit írsz, akkor csak annyit érsz el vele, hogy a srác és a "barátnőd" együtt röhögnek majd rajtad. Aztán összejönnek és mindenkinek kibeszélik a hátad mögött, mekkora hisztit csaptál, amiért a fiú nem téged választott. Inkább kapard elő a büszkeségedet és hagyd a francba őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!