A vidéki lányokasszonyok kompenzálnak?
Miért van az, hogy vidéken a nők sokkal jobban festik magukat meg kiöltöznek, de egészen vicces módon, például ha lemennek a kisboltba, már gálába vágják magukat, mert azt hiszik, ettől városiasabbak?
Azt hiszem, ez nem így van, ti mit gondoltok?
Sértegető emberek kíméljenek, én jószándékú, kedves személy vagyok, minden esetben.

Nem hiszem. Én nem tapasztaltam különbséget, bár az is igaz, hogy smink legyen a talpán, amit észreveszek, nem figyelek rá. De azért hetente énekkarba s fellépésekre járkálván csak látom, hogy igen szolidan sminkelnek a többiek, fellépésre hangyányit jobban, de akkor se túlzottan. Én sosem festem magam, lehetek Budapesten vagy 4 km-re a legközelebbi falutól...
Miért akarna az ember városiasabb lenni? Ezt nem értem. Mitől jobb, ha valaki városi, plűáne városias? :D Ebben számomra nincs logika.

Miért - de most őszintén - szerinted pongyolában , hajcsavaróval kell a kisboltba menni vásárolni? (mint a hetvenes években Pesten)
Egyébként vidéken mindenki mindenkit ismer, így nem vész bele az igénytelen tömegbe az asszonylánya. Adnak annyit magukra, hogy nem retkesen, kócosan, büdösen mennek le az ismerős kereskedőhöz,aki szintén fehér köpenyben szolgálja ki őket.
A kamaszok egyébként már szabadidő ruhában sem hajlandóak lemenni a boltba, mióta az rétegdivat lett.

A kérdésed nem jószándékú, hanem lenéző, és sértő!
Mit kellene a vidéki lányoknak, asszonyoknak kompenzálni?
A Parlamenttől való távolságot?
Egyébként pedig mindenki az igényeinek megfelelően mutatkozik az utcán.

érdekes, vidéken élek, de pesten is van lakásom, bárhol vagyok, ami épp rajtam van, abban megyek vásárolni, gumicsizma, munkásbakkancs, vagy papucs.
mit kell ebből akkora ügyet csinálni, nem tudom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!