Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A vidéki lányokasszonyok...

A vidéki lányokasszonyok kompenzálnak?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy vidéken a nők sokkal jobban festik magukat meg kiöltöznek, de egészen vicces módon, például ha lemennek a kisboltba, már gálába vágják magukat, mert azt hiszik, ettől városiasabbak?

Azt hiszem, ez nem így van, ti mit gondoltok?

Sértegető emberek kíméljenek, én jószándékú, kedves személy vagyok, minden esetben.

2014. máj. 3. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Én nem tapasztaltam különbséget, bár az is igaz, hogy smink legyen a talpán, amit észreveszek, nem figyelek rá. De azért hetente énekkarba s fellépésekre járkálván csak látom, hogy igen szolidan sminkelnek a többiek, fellépésre hangyányit jobban, de akkor se túlzottan. Én sosem festem magam, lehetek Budapesten vagy 4 km-re a legközelebbi falutól...

Miért akarna az ember városiasabb lenni? Ezt nem értem. Mitől jobb, ha valaki városi, plűáne városias? :D Ebben számomra nincs logika.

2014. máj. 3. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért - de most őszintén - szerinted pongyolában , hajcsavaróval kell a kisboltba menni vásárolni? (mint a hetvenes években Pesten)

Egyébként vidéken mindenki mindenkit ismer, így nem vész bele az igénytelen tömegbe az asszonylánya. Adnak annyit magukra, hogy nem retkesen, kócosan, büdösen mennek le az ismerős kereskedőhöz,aki szintén fehér köpenyben szolgálja ki őket.

A kamaszok egyébként már szabadidő ruhában sem hajlandóak lemenni a boltba, mióta az rétegdivat lett.

2014. máj. 3. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok. Az egyik megyeszékhelytől 35 km-re lakom. Ott járok középsuliba. Hétköznap reggelenként úgy indulok el, hogy bb krém, szempillaspirál, ici-pici szemöldök festék (természetes hatást csinálok, nincs hernyó szemöldököm) és a labello ott lapul a zsebemben. Ennyi. Ettől függetlenül mackóban elmegyek a boltba. Oda nem fogok toppba vágni magam ennyiért. A kapát is megfogom és kimegyek a kertbe bekapálni a krumplit (városiasan: burgonyát). :*
2014. máj. 3. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed nem jószándékú, hanem lenéző, és sértő!

Mit kellene a vidéki lányoknak, asszonyoknak kompenzálni?

A Parlamenttől való távolságot?

Egyébként pedig mindenki az igényeinek megfelelően mutatkozik az utcán.

2014. máj. 3. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
gyenge provokálós kérdés, harmatgyenge!
2014. máj. 3. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
én életem vidéken és hát azt kell mondjam, hogy sokat érezték úgy, hogy bizony ám a bevásárlához kell kiöltözni. pl a volt lakótársam úgy kirittyentette magát a teszkóba, hogy az valami hihetetlen. 4 órát készült rá! És nem ő volt az egyetlen ilyen arra
2014. máj. 3. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

érdekes, vidéken élek, de pesten is van lakásom, bárhol vagyok, ami épp rajtam van, abban megyek vásárolni, gumicsizma, munkásbakkancs, vagy papucs.

mit kell ebből akkora ügyet csinálni, nem tudom.

2014. máj. 3. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Pesti vagyok, akárhova megyek, BB krém és szempillaspirál adott, ez kb. 2 perc. Nekem ez olyan, mint a fésülködés. Pedig az több ideig tart.
2014. máj. 3. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, észre szoktam venni, ha nincs smink egy nőn, mert arra gerjedek. Elő-előfordul még, hogy nem bonyolítják, és nekivágnak a lányok a városnak/falunak anélkül, hogy előre bekennék magukat porral.
2014. máj. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!