Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zenék mennyire képesek...

A zenék mennyire képesek befolyásolni az elmét?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a sötétebb, ridegebb hangulatú, és a pozitív csengésű zenékre egyaránt. Tényleg képesek másodpercek alatt megváltoztatni a hangulatunkat? Ha igen hogyan, miért? Például, hogyan képes egy zene mindenféle vizuális és fizikai élmény nélkül félelmet kelteni az emberben? Linkeket is küldhettek, ahol erről a témáról van szó, de kifejthetitek a saját véleményeteket is, szívesen elolvasom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 2. 22:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

NAGYON.NAHYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYON.

Én rengetegféle zenét hallgatok, több száz zeném van letöltve, és tapasztalatból mondom, hogy rohadtul befolyásol.Az öldöklős zenék,a nemvagyokszomorúmiattad, a partyzós,(nem is sorolom tovább) hihetetlenül sokat változtatnak a gondolatainkon IS.Például néztem egy videót a Sátánista Disney-birodalom címmel.Nem vonom kétségbe az illuminatit, a szabadkőműveseket sem, semmit, nem is ez a lényeg, hanem hogy arról beszéltek, hogy a Disney mantrázza a gyerekednek a gonosz dolgokat.Aztán figyelmes lettem a háttérzenére, amit addig csak tudatalatt érzékeltem:5, azaz 5 hangból és statikus zajokból állt az egész.És akkor megvilágosultam! EZ A ZENE MANTRÁZIK, ez a zene mondogatja neked, hogy annak a fószernak igaza van. (persze nincs)És ez sok embert bezombít, bólogatnak, mert a zene az elméjükbe férkőzik.Én viszont a többséggel ellentétben gondolkozni kezdtem, és akkor rájöttem mindezekre.Ez most amit leírtam az egyik legegyèrtelműbb bizonyítéka a kérdésben leírtaknak.De csak töredéke.Ha én meghallgatom a Sexy and I know it című ,, alkotást,, pl, ilyen hülyéskedős bulizós hangulatba kerülök.Tehát nagymértékben befolyásolnak.

Elnézést, ha a válaszom nem lett annyira összeszedett.

2014. aug. 6. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!