Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem fogadják el/be az...

Miért nem fogadják el/be az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Éjjel-nappal Budapest. 10 éves szinten: nyá-nyá-nyá. A divatot reklámozzák benne, és nem csak ebben a műsorban, rtl, tv2. Meztelenül rohangálnak benne az utcán, és közben álszenteskednek: jaj istenem, jézusom. Szex, botrány, meztelenkedés, divat. Ezek vannak.

Aki meg a duna tv-t, m1-et nézi, az meg ősember, régimódi. Ott játszhatják a szentet, mert az a belső tulajdonságra épül és a hagyományt tükrözi.

De a kereskedelmi adókon meztelenkedés, verekedés mellett istenem, jajj szűz máriám. Álszentek!

Szóval facebook-ra visszatérve, és a való életre, ha nem vagy menő, nem játszod magad, nem barmulsz, akkor semmit sem érsz.

Dunás vagy? Régimódi, fanyari humorú, minek ez az ember? Unalmas.

2014. ápr. 29. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
Én nem nézek tévét, és ha bármi ilyen szóba kerül, elmondom, hogy nem nézek tévét. Az az embertípus, akiről beszélsz, kb harmadjára már megérti, hogy a "nem néz tévét" pontosan azt jelenti, hogy "nem néz tévét". Néha emlékeztetni kell őket, meg olykor lehet ilyeneket benyögni, hogy "kíváncsiságból belenéztem neten, hát... el nem tudom képzelni, hogy nem sajnáljátok az időt ekkora tömény fosra", vagy valóságsóknál "tök megrendezett az egész ez köztudott. nem tom miért jó nektek ennyire beleélni magatokat a fake hülyeségbe, főleg hogy képtelenül tahó szerepeket tolnak a paraszt arcotokba valóság címén a gyökér pestiek"
2014. ápr. 30. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt néz amit akar. Én nem fogok senkit se elítélni azért, mert TV2-t, vagy RTL-t néz, amíg nem utánozza az ott látottakat, és nem osztja az ott közvetített "értékeket".

A Duna TV, és az m1 is ugyanúgy manipulál, befolyásol, csak nekik más a célközönségük. Mindenki tudja, hogy a Dunához és az m1-hez hasonló csatornák nem az "izgalmas, fiatal" emberekhez szól, hanem az idősebb, konzervatívabb egyénekre koncentrál.

2014. ápr. 30. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Úgy csinálsz mintha minden fiatal olyan lenne mint amiket írsz és mind az Éjjel-nappal Budapestet néznék.

Én személy szerint természetfilmeket és tudományos műsorokat nézek csak a TV-ben, meg online a gépen pár sci-fi sorozatot, na? Sose csináltam még magamról olyan idióta selfie-t mint egyesek, sz*rok a divatra mert azt veszek fel ami nekem tetszik és ennyi. Ha Star Trek-es csillagflotta egyenruhában akarok menni iskolába hát azt teszem (volt már rá példa), nem fogom előtte megnézni hogy hordanak-e ilyet a TV műsorokban, és az se érdekel ha az osztálytársak kinéznek.

Egy részt megnéztem mellesleg ebből a sz*r műsorból, kíváncsi voltam rá mi lehet az amit annyira imád a nép. Hát fogalmam sincs.

És szerintem csak azt befolyásolják az ilyenek aki befolyásolható, nem fertőzés ez hogy megnézel pár részt és rohansz selfie-ket posztolni meg "divatos" ruhákat venni.

De amúgy, mi itt a kérdés? Milyen embereket nem fogadnak be/el kik? És hogy érted hogy "Szóval facebook-ra visszatérve, és a való életre"? Hogy térsz vissza rá ha még nem beszéltél róla? Ez a mondat meg valahogy... nem is tudom: "De a kereskedelmi adókon meztelenkedés, verekedés mellett istenem, jajj szűz máriám. " Most nem bunkózni akarok itt, csak nem értem mit akartál ezekkel mondani.

14/l, tessék itt egy fiatal aki nem befolyásolnak a hülyeségek

2014. aug. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!