Bulit szervezek, hogy szedjem rá össze az embereket?
Mármint most nem buli reklám, és nem itt akarok embereket hívni X bulira. :D (amúgy ha akartok gyertek.)
Na, de most komolyabbra fordítva a szót. Ezért ebben a témában írok, mert mint tudjuk, alapvető emberi tulajdonság, ha van valami buli, akkor mindig később megyünk. Vagyis én tudom magamról, és a társaságomról, ha van egy buli, akkor oké, odamegyünk később, hogy már ott legyen hangulat, és több legyen az ember.
De most, hogy eljött az idő, hogy én szervezzek bulit, ez így rossz. Ráadásul elég nagyot, tehát elég ciki, ha az elején ilyen hatalmas pangás van, és lézengenek az emberek... Aztán az emberek mondjuk lelépnek, mert hogy de kevesen vannak... És akkor órás késéssekkel betoppanak a csoportok. Vagy hogy jön össze így a társaság?:D Órákig várjak, míg kb. 100an leszünk? De hogy maradunk meg úgy 100an egyáltalán?
Ez itt a kérdés. Mert az aggaszt, hogy kezdés után is páran ténferegnek, kortyolgatják a kis piájukat...
Van valakinek a téren tapasztalata? Esetleg ötlet?
Mint szervező, oda kell mennem kezdés előtt. Tehát én nem tudok nagy mennyiségű csapattal jönni.
Csinálj hangulatot, amíg oda nem érnek a többiek. Nyomd az első vendégek kedvenc számait, szolgáld fel a kedvenc italukat, stb.
Én azt szoktam, hogy a közelebbi ismerőseimet, barátaimat, fél órával korábban hívom át, mivel tudom, hogy ők nem lépnek le az elején.
Amíg a többiek megérkeznek, ők kellemes hangulatba vágják magukat, és az érkező vendégek egy már jó buliban találják magukat, nem pedig egy lapos szerencsétlenkedésen.
köszönöm! nagy zsenik vagytok!
sok csaj lesz, legalábbis tudtommal, mert sok mindenkiről tudom, hogy jön, csak facebookos eseményre nem reagál senki. Az meg a másik. Az ilyenek után megfogadom, hogy minden facebookeseményt visszaigazolok, és mindenhova pontosan érkezek....
3ik, melegpizsiparti a szádszéle meg mikulás. majdnem csúnyát írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!