Ti szerettek élni?
Figyelt kérdés
Örültök neki, hogy megszülettetek és éltek?2014. ápr. 27. 21:02
11/22 anonim 

válasza:

Az utóbbi 3 évben többször meg akartam halni, azóta úgy élek hogy nem érdekel mi történik úgy csinálok mindent hogy ha meghalok akkor meghalok ez van.
Azért korrekt hogy anyám is hülyének néz emiatt.
17/F
12/22 anonim 

válasza:

Én teljes mértékben megértelek.
Én is utálom az életem.
De hát ez van, ezt kell szeretni. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem csinálsz gyereket, ne kínlódjon még az is, szegény szerencsétlen. Nekem tuti, hogy nem lesz.
13/22 anonim 

válasza:

Erre a be nem tervezett emberek szoktak gondolni. Nem egyenlő a depivel vagy a negativizmussal, meg semmi ilyen butaság alapú slágersz/\rral, amit szeretnek belelátni. Mindösszesen neked nagy valószínűséggel ez a múltad. Ezek nem bűnös vagy nem helyes vagy bármi egyéb, pejoratív gondolatok. Van olyan irányzat, hogy nihilizmus. A kényszerűen ilyen beállítottságú egyén könnyen megtalálhatja magát a nihilizmusban. Kevés ember érti bár, de ez van.
14/22 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, hogy nem kéne magam továbbörökíteni, de neki talán jobb élete lenne mint nekem, mert nekem főleg a családom az oka hogy ilyen rossz életem lett, de amúgy be voltam tervezve
2014. ápr. 27. 22:14
15/22 anonim 

válasza:

Nem. Nem én kértem az életemet, és nem értem, miért lenne kötelező ragaszkodnom hozzá.
16/22 anonim 

válasza:

Szeretnék, csak nem itt, és nem ebben a testben.
17/22 anonim 

válasza:

Hidd el, a gyerekednek sem lenne jó az élete egy depressziós anyával/apával...
Én szeretek élni. Izgalmas, és a nehétségek ellenére mindig van valami öröm a mindennapokban.
18/22 anonim 

válasza:

Utálok élni. Remélem nem tart már sokáig.
25/n
20/22 anonim 

válasza:

Én szeretek élni. Átmentem már pár dolgon az életben, de tudom azt, hogy ha meghalnék, egy csomó dolgot nem látnék többet, amit viszont nagyon szeretek. Nyári éjszaka, csillagok, virágok illata... az élet zsongása, tücskök ciripelése... Jobb ezeket élvezni, mint egy csendes, rideg temetőben porlani a végtelenségig, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!