Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogy lehet így élni?

Szerintetek hogy lehet így élni?

Figyelt kérdés
Van egy csomó ember aki teljesen morcos rossz kedvű, bunkó egész életében. Ha véletlenül nekimegyek, vagy rálépek a lábára,rögtön elhord mindenféle parasztnak.( Most nem egy emberről beszélek hanem csak úgy általánosan)Persze... lehet az embernek rossz napja de nem az egész élete.Én így nem tudnék élni, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2014. márc. 13. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel élnek, így lehet.
2014. márc. 13. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Hűha! Ez igen! :D
2014. márc. 13. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehetne? Hát morcosan mérgesen. Jó az nekik . Az a jó mikor két ilyen összefut és hatalmas veszekedést balhét rendeznek valami pitiáner ügyből, akkor lehet hátradőlni és röhögni..
2014. márc. 13. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:

igaz :D

ha nem lennének ilyenek, akkor nem lennének ilyen idióta műsorok amin lehet röhögni

akkor már értem hogy miért vannak a földön!

:D

2014. márc. 13. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért kellene kedvesnek lenni egy vadidegennel, aki egy amúgy is kellemetlen helyzetben (gondolom tömött busz vagy ilyesmi) rám lép, meg fellök?

Szerintem furcsább lenne, ha megölelgetne és meghívna egy kávéra, mert biztos azért löksz fel mindenkit, mert még nem ébredtél fel. :D Nem túl életszerű.

Én személy szerint nem hordok le senkit semminek, meg még csak nem is szólok másokhoz. Attól még lehet, hogy ugyanazokat gondolom, mint aki ki is mondja.

Attól még lehet jó napom, hogy utálom a tömeget, meg a bunkó embereket.

2014. márc. 14. 20:13
 6/6 A kérdező kommentje:

De akkor te is utálod őket nem?,

Én nem azt mondom hogy ölelgessen meg, csak mondja azt hogy nincs semmi probléma és mosolyogjatok egymásra mert az annyi erőt ad. Veled még nem volt olyan hogy így rád nézett mint aki citromba harapott és nem mondott semmit csak forgatta a szemét.Az olyan rossz, lehangoló.Én nem tudnék ilyet csinálni, hála a jó égnek nem is akarok! :D

2014. márc. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!