Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnál, ha valaki...

Mit gondolnál, ha valaki előtted akar bemenni valahová és azt mondja már régóta vár, csak nem láttad?

Figyelt kérdés

Rendelőben történt velem, amikor érkeztem csak a váróterem távolabbi részén volt hely, mikor sorra kerültem volna egy nő felpattant, hogy megy. Mondtam hogy én már 1 órája várok, erre ő nem beteghez méltóan elkezdett ordítani, hogy ne hazudjak, várjam ki a sorom.

Legalább 10 ember látott hogy várok, de senki nem szólt semmit, csak néztek lefelé meg a másik irányba.

Belegondolva lehet én is hasonlót gondoltam volna ha egy új arc előttem akar bemenni, de aki látott, igazán segíthetett volna.

2014. ápr. 27. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha engem valaki le akarna rángatni a buszról, pedig én voltam ott előbb, én sem arra gondolnék, hogy szólítsam meg udvariasan!Lehet, pofán is baxtam volna a táskámmal.
2014. ápr. 27. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Welcome in Hungary!

The home of corruption (even in the question of teaching).

The home of many "bunkó paraszt".

Everybody is lieing to everyone, and yes, in the Present Continous.

2014. ápr. 27. 11:22
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
11:22 ha már angolul menőzöl, legalább helyesen tennéd... :D
2014. ápr. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!