Párválasztásnál mennyire számít hogy egy nő tudjon főzni?
Nálam számít!
Nálatok?
Hidd el, én lennék ha a legboldogabb ha azt mondhatnám, hogy a poroltónak nincsen köze a tűzhelyhez! :)
Na jó, azért annyira nem vészes a helyzet, de azért nem árt futócipőben meg bukósisakban neki látnom ügyködni! :)
Szóval szintén motoros! :)
Remélem az utakon azért nem olyan mint a főzés! :)
Nagyon!
Ha adott pillanatban nem is konyhatündér, legalább a hajlandóságot mutassa afelé.
Főzni lusta... mi van, ha nem szeret főzni? És te ezt lustaságnak veszed. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ha nem tanulsz meg olaszul, akkor ahhoz lusta vagy, tehát akkor mindenhez lusta vagy. Pedig csak rohadtul nem érdekel az olasz nyelv.
Szerintem a főzés lélekölően unalmas, és egyáltalán nem igaz, hogy aki olvasni tud, az főzni is. Akkor minden húsleves egyforma ízű lenne, és ez sajnos nincs így. Pacsmagolni mindenki tud, de FŐZNI... szerintem ahhoz kell egy kis szenvedély, az, hogy érdekeljen, amit csinálsz. Az biztos nem lesz finom, amihez úgy állok hozzá, hogy na, megint össze kell kotyvasztani valami szart.
Ha valaki ritka alkalmakra tartogatja a mosogatást ,akkor ott sok lesz a mosatlan!De ez más tészta! :)
Én jelenleg nem élek párkapcsolatban,de nem tagadom néha szoktam jó kis vacsorákat összerittyenteni a kiválasztott hölgyeknek ,akik ezért oda is vannak,és ez is csak abban erősít meg hogy az élet minden területén is igen is oda tudom tenni magam.
A főzés az nem egy olyan dolog,mint az olasz nyelv,mint ahogy előbb valaki írta...Ha olaszországba költözöl,nem beszélsz olaszul,és nem nincs is kedved olaszul megtanulni akkor bizony elég nehéz élete lesz az embernek.A főzés is egy alap dolog!Mindenkinek illendő tudnia,aki nem tud és nem is akar az alapvetően selejtesnek számít,de ezen lehet mindig javulni,de ha nem akar az már jellem probléma is,és az ilyen jelleműek nem igazán a zsánerem .De ha boncolgatjuk nagyon a témát akkor visszamehetünk az őskorig,szinte mindenhol mindig a nők főztek,míg a párjuk gürizett,vagy úgy főztek ahogy beosztották egymás közt...
De ha paraszti ésszel gondolkodunk akkor meg a férfi levágja és feldolgozza a disznót,a nő meg tálalja.Mindenki kiveszi a részét a munkából,nincs semmit tevés!Mi pasik végezzük a kemény munkát a nők pedig gürizhetnek akármin is...Ne egyből azt gondoljátok hogy nem tisztelem a nőket,mert igen is egy hányadát tisztelem is aki megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!