Van itt olyan, aki ahelyett, hogy szórakozni volna, otthon ül és azon tűnődik, hogy miért nem megy el szórakozni?
Az a baj, 59-es mindentudó, hogy ez mind RÁD igaz. Nem ismersz engem, a többi válaszolót, azt hiszed, ami neked jó, az másnak is. Zéró empátia.
És ahhoz képest, hogy mekkora arcnak állítod be magad, elég sokat lógsz itt.
# 41/43
Te sem ismersz engem így nem tudhatod hogy igaz e rám...
Ami meg az empátiát illeti az igen is van,amit előzőleg írtam azt okból írtam...De nem baj ha nem érted meg...
Kérdező!
Én a csodás autóddal mennék stoppos pipiket felszedni(meg lehet rablókat ,gyilkosokat stb ki tudja kikkel találkozik este az ember)
Még egy jó kis autós rendezvényre se mennél el?Pl szokott lenni egy rendezvény a Thököly reptéren(Lóerők éjszakája) az is jó buli lehet(hogy ne csak a diszkós szórakozó helyekre térjünk ki mert rengeteg lehetőség van csak észre kell venni és ki kell használni,pl Én barátaimmal néha megyünk éjszakai hegymászásra is/túrára/,ami elég jó buli,főleg mikor eltévedtek :) )
44: én a kérdezőnek írtam arra, hogy hogy kapcsolódott ki, nem neked, mert nem követtem az eseményeket.
Tudom, hogy ő se úgy fogalmazott, h "csak", de remélem értette, hogy mit miért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!