Te mit gondolsz arról a, hogy "amikor az egyik emberi képesség/tulajdonság erősödik, a másik csökken", és az ettől való félelemről?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel beszélgettünk erről, aki szerint elvesziteném az egyik képességem, amit eddig nem is értékeltem annyira, ha közben fejleszteném egy másikat, amit régóta fontosnak tartottam, és eléggé alap. Elég furcsa félelmet közölt velem, mintha vissza akart volna tartani abban amit fontosnak itélek, ami nagyon fura. Tudom, talán igy nagyon homályos a kérdés, ha valakit érdekel tágabban, kérdezzen rá.2014. ápr. 25. 02:24
11/14 anonim válasza:
Extrovertált ember is lehet kreatív, és tehetséges. Nem muszáj sztereotipikus, magába forduló, szorongó embernek lenned ahhoz, hogy alkoss.
Ahogy extrovertált ember is lehet boldogtalan, úgy introvertált ember is lehet boldog. Az, hogy neked a magány, vagy a szociális kapcsolatok ápolása okoz több örömet, senkire se tartozik.
A boldogság nem fogja szétzúzni a problémáid, ugyanúgy megtalálhatod az alkotáshoz szükséges fájdalmat magadban a változás után is, már ha szükséged van rá.
12/14 A kérdező kommentje:
#11 - ez nagyon motíváló hatású válasz volt, köszönöm, ahogy még jó pár választ is!!:)
2014. ápr. 25. 20:46
13/14 anonim válasza:
szerintem nem csökken. ne alacsonyítsuk le az emberi agyat, sok mindent képes megragadni és megtartani. szerintem ez max akkor lehetséges ha ellentétes értékrendet képvisel az új képesség használata ha érted mire gondolok.
14/14 A kérdező kommentje:
én gondolok amire gondolok:)) te mire gondolsz?
amúgy másképp nagyon jó válasz, köszi:)
2014. ápr. 26. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!