Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen szavak vannak amik...

Milyen szavak vannak amik boldoggá teszik az embert?

Figyelt kérdés
olyan szavakra lennék kíváncsi amit ha mondjuk elolvas az ember boldog lesz elmosolyodik vagy valami hasonló. amik megnövelik az ember önbizalmát vagy csak elmosolyodnak és jo kedv tölti el az embert hülyék kíméljenek előre is köszönöm:)

2014. ápr. 25. 02:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Fontosak a szavak, mégis az emberek a mozdulatainkból, és az arckifejezéseinkből ítélnek leginkább. A legszebb szó is csak akkor talál be ha szimpi az illető. (Nekem mostanában "szépeket" mond egy olyan ember, aki tudom, h sok emberrel csúnyán elbánt, szóval hiába minden, nem esik jól...

Szavak? Ez ez helyzetfüggő. Nálam pl: Szeretlek; fontos vagy; örülök, hogy látlak; Hogy vagy; gondoltam rád; életem; szívem; tündérkém; egyetlenem; napocskám; veled vagyok; vigyázok rád; köszönöm, a kedvességed, ... (mondjuk ezekből majdnem mind szerelmes téma)

2014. ápr. 25. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Kisfiam, kislányom, anyám, apám..., "ezt túléltem", megúsztam, sikerült, jobb voltam, megkaptam, megéltem...

És még sorolhatnám, de ez egyénfüggő!

A "savanyúcukor" telitalálat!!! ;)

2014. ápr. 25. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
" Nyertél... " Aztán hogy épp egy szelet csokit vagy a lottót az már mellékes, de kevés embert láttam, aki ezt a szót olvasta bármin az nem mosolyodott volna el. :)
2014. ápr. 26. 03:44
 14/18 Furjadék* válasza:
0%
Mégse vagyok terhes
2014. ápr. 26. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:

"Szeretlek", "tudod, hogy szeretlek", "köszönöm", "jaj, olyan hülye vagy" (pozitív értelemben).

Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de vannak még, nyilván olyanok, amikor dicsérik az embert. Nálam ilyen "nyers" szavak nem "ütnek" akkorát, mint a kimondottak. Tehát inkább legyen ez egy rövidebb mondat, mint a példáimban.

2014. júl. 28. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:
6.-os vagyok.Meg még a cicám/kiscicám mostanság,nem maga a szó miatt,hanem mert a mostani barátom hiv igy és olyan édesen mondja.:) Meg még az,bár ez mondta mikor egyszer bent voltunk náluk,és az ölemben feküdt az ágyon,azt mondta hogy ha most mindenképp megkéne halnia,igy lenne "jó"ahogy most vagyunk.:) (lehet ez sokak szerint röhejes vagy nyálas,de nekem nagyon jól esett.)
2014. júl. 28. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:
*bár ez mondat
2014. júl. 28. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy. Szép vagy. Jó uton haladsz. Jó a gondolatmeneted. Előrelátó vagy.

Én tudom, hogyha dicsérem az ügyfelet, akkor mindig picit felvidul. :)

2014. szept. 13. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!