Milyen szavak vannak amik boldoggá teszik az embert?
Fontosak a szavak, mégis az emberek a mozdulatainkból, és az arckifejezéseinkből ítélnek leginkább. A legszebb szó is csak akkor talál be ha szimpi az illető. (Nekem mostanában "szépeket" mond egy olyan ember, aki tudom, h sok emberrel csúnyán elbánt, szóval hiába minden, nem esik jól...
Szavak? Ez ez helyzetfüggő. Nálam pl: Szeretlek; fontos vagy; örülök, hogy látlak; Hogy vagy; gondoltam rád; életem; szívem; tündérkém; egyetlenem; napocskám; veled vagyok; vigyázok rád; köszönöm, a kedvességed, ... (mondjuk ezekből majdnem mind szerelmes téma)
Kisfiam, kislányom, anyám, apám..., "ezt túléltem", megúsztam, sikerült, jobb voltam, megkaptam, megéltem...
És még sorolhatnám, de ez egyénfüggő!
A "savanyúcukor" telitalálat!!! ;)
"Szeretlek", "tudod, hogy szeretlek", "köszönöm", "jaj, olyan hülye vagy" (pozitív értelemben).
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de vannak még, nyilván olyanok, amikor dicsérik az embert. Nálam ilyen "nyers" szavak nem "ütnek" akkorát, mint a kimondottak. Tehát inkább legyen ez egy rövidebb mondat, mint a példáimban.
Ügyes vagy. Szép vagy. Jó uton haladsz. Jó a gondolatmeneted. Előrelátó vagy.
Én tudom, hogyha dicsérem az ügyfelet, akkor mindig picit felvidul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!