Milyen szavak vannak amik boldoggá teszik az embert?
Figyelt kérdés
olyan szavakra lennék kíváncsi amit ha mondjuk elolvas az ember boldog lesz elmosolyodik vagy valami hasonló. amik megnövelik az ember önbizalmát vagy csak elmosolyodnak és jo kedv tölti el az embert hülyék kíméljenek előre is köszönöm:)2014. ápr. 25. 02:07
1/18 anonim válasza:
Pénz. Viccen kívül. Gondolom lány vagy és a szavakon keresztül gondolod megfogni az önbecsülést.
2/18 anonim válasza:
Hát nekem a pénz szó épp a fordítottját váltja ki. Hónapról hónapra élek, szóval csak a csekkek jutnak eszembe róla.
3/18 anonim válasza:
Siker, célok, szeretet, kitartás
4/18 anonim válasza:
Van pár szó,amit nem írhatok ide:)
5/18 anonim válasza:
Erre nagyon elmosolyodtam...:)
Én legutóbb ezt a kérdést tettem fel:
''Fiúk!Nektek milyen az álomnőtök?''
Erre ezt a választ kaptam:
''Olyan mint Te!''
6/18 anonim válasza:
Szeretet,hűség,boldogság,és 1-2 olyan szó amit nem írok ide,hosszan kéne magyaráznom hogy miért szeretem őket. :)
9/18 anonim válasza:
Remény...a legszebb szó szerintem:)
10/18 F.Istvan93 válasza:
sör,
rekesz sör,
karton sör,
ingyen sör,
aludj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!