Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit gondol hogy sok nő a...

Ki mit gondol hogy sok nő a férjével nevelteti fel a más gyerekét?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 20:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

Teherbe esnek egy férfitől a férjük háta mögött aztán még fel is neveltetik a férjükkel meg hagyják, h abban a hitben legyen, h az övé biológiailag is a gyerek...

Ilyesmire gondoltál?

2014. ápr. 23. 20:44
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
tenyleg leszedtek elobb a kerdesed...en 15 valaszig kovettem. Miert szedik le? Provokativ? Tudod ra kedezo a valaszt?
2014. ápr. 23. 20:46
 3/26 A kérdező kommentje:
amit töröltek azt nem én tettem fel
2014. ápr. 23. 20:47
 4/26 A kérdező kommentje:
azért törölték mert sértette az önérzetüket egyes "embereknek"
2014. ápr. 23. 20:48
 5/26 A kérdező kommentje:
férj abban a hitben van hogy ő a gyerek biológiai apja, erre gondoltam a kérdésnél
2014. ápr. 23. 20:51
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy utolsó, nem emberi mentalitásra vall! A "párja", "társa", férje, gyermeke semmibevevése! A gyermekének is joga lenne a saját apjához és itt nem az a baj, hogy nem vállalja, hanem az, hogy nem is tud róla, vagy csak hallgatnia kell róla, de anyagilag esetleg támogatja!

A társadalom salakja a saját pillanatnyi öröme miatt! A "sarki qurvák" nagy többsége, csak önmagát alázza meg. Ezek a nők a saját fajukon belül önmagukon kívül senkit nem becsülnek, még a saját gyermeküket sem!

2014. ápr. 23. 20:52
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
(#1-es vagyok) Én meg csak idéztem a törölt kérdést szó szerint...
2014. ápr. 23. 20:56
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: ha férfi vagy, akkor tudhatnád, hogy ez benne van a pakliban. Nem kell azonnal odaköltözni egy édesanyához, csupán csak kényelmi okokból. Ezutóbbi nagyon is jellemző a a XXI. sz. férfijára, amely leginkább az ingyen élés igényéből ered.

Egy férfi önmaga alkosson fészket vagy önmagának, vagy pedig a jövendőbeli családjának, bárhonnan is származzon az. Egy férfinak amúgysem kell 100 helyen megfelelnie 1000%-osan, mint egy nőnek. S aki az utóbbi mondattal nem ért egyet, inkább hallgasson.

2014. ápr. 23. 20:57
 9/26 anonim ***** válasza:
82%
ott leirtam a valaszt. Biologiailag elfogdhato, emberileg nem. A nő kiszolgaltatottabb, de kozben a jo genetikai allomanyu pasihoz jobban vonzodik. Van szex gyerk marad es o is a ferj mellett, aki jo gondoskodo tipus. Allatvilagban sok ilyen van. Egyebkent nagyon etikatlannak tartom. De mindig adott esetet kell nezni (pl. lehet a szereto atverte es nem volt mas valasztasa vagy o maga se volt biztos abban, hogy valoban a "masik" az apa es emiatt felmentette magat), egy biztos ez egyfajta elismerese a ferfinek, hogy apanak jo, igaz a masik meg jo volt tenyeszmennek. A biologia ilyen, de emberkent fairebbek is lehetnenk.
2014. ápr. 23. 20:57
 10/26 A kérdező kommentje:
8-as engem nem érint a kérdés, csak feltettem mert szerintem semmi ok nem volt a törlésre
2014. ápr. 23. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!