Honnan vagy kitől kezdődött a tinilányok R**@**osodása?
Figyelt kérdés
Itt elsődsorban a facebookos bejegyzésekre képekre és a túlzott nagyzolásra valamint az úgyszint túlzott szociális viselkedésre és a lenge öltözködésre gondolok2014. ápr. 21. 23:11
2/9 anonim válasza:
Valamikor 1800 körül kezdődhetett, amikor a tinilányok direkt szemérmetlenül felhúzták bokáig a szoknyájukat, hogy kihívóan kivillanjon alóla az alsószoknya... azóta minden generáció igyekszik egyre többet megengedni magának a kinézetben, a viselkedésben, a kicsapongásban. Mióta ilyen sok a válás és az egyedülálló nők kidolgozzák a belüket, nincs energiájuk a tinilányukkal "harcolni" és elmagyarázni nekik, hogy miért is nem lesz az jó, ha prostinak öltözve indul bulizni, azóta kissé felgyorsult ez a folyamat.
3/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de a kérdésem lényege az hogy milyen dolgok vagy mely személyektől kezdődhetett a mai lányok bérmentett prostituáltakká válása sztem. tudod így hogy a R**@** mit is takar
2014. ápr. 21. 23:24
4/9 A kérdező kommentje:
és ezt az elsőnek írtam
2014. ápr. 21. 23:26
5/9 anonim válasza:
Minden kornak megvannak a rbancai. Nekünk a Facebook generáció jutott.
6/9 Fish1 válasza:
Időpontot nem tudok, de nézz körül a médiában. Mindenhonnan ezt okádják, hogy ha jól nézel ki, akkor mindened megvan. És ezt az emberek el is hiszik... Lapozz bele pl. egy csajos magazinba...förtelem.
8/9 anonim válasza:
Számodra ismeretlen jelentésű szavakkal bőven fűszerezed a kérdésedet. Én közel a hatvanhoz nem érzékelem, hogy a mai helyzet rosszabb lenne, mint az én fiatal koromban.
9/9 anonim válasza:
Mivel mikor ez a Dósa Fannys őrület volt megkérdeztem apukámat, és mondta,hogy az ő idejükben (40 évvel ezelőtt) is voltak ilyenek, akik csak arra voltak jók,hogy khm... értitek. Ott is voltak akik p..csának néztek ki és akik úgy viselkedtek. Csak akkor nem fészbuk volt ahol terjesztették magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!