Ti is szoktatok "rászokni" bizonyos szavakra?
Figyelt kérdés
Velem nagyon gyakran van olyan, hogy rászokok egy szóra, és mindenre azt mondom... :D ilyen volt a dat (dat hajszín, dat cipő) meg Jesus Isten... Jelenleg mindenkit Jenőnek hívok, akaratlanul, nem tudom miért... Ez lényegében nem annyira borzalmas, de az utcán mindig hülyének néznek ha anyukámat Jenőnek hívom xd... Veletek is volt már ilyen? Mi a véleményetek?2014. ápr. 16. 13:18
11/15 anonim válasza:
Én a "huncut" és a "szerintem se", "aha. Nem" szavakra vagyok rákattanva. Utolsó előttit ikyen helyzetekben használom pl
"-a xy ruhája olyan szép
-aha. Szerintem se"
12/15 anonim válasza:
A heroinra lehet rászokni, nem arra, hogy anyádat Jenőnek hívd. Szerintem szimplán kreténség.
13/15 anonim válasza:
Én "halo"-ra vagyok rászokva. Mármint nem igazán köszönésnek használom, hanem ha valami meglepő dolog történik, akkor kibukik belőlem, hogy halo. Vagy valaki valami érdekeset mesél, akkor "az úgy halo". Teljesen értelmetlen, de nem tudok róla leszokni.
15/15 anonim válasza:
B*szd meg, b*szd ki, b*ssza meg...meg hasonlók
Viszont, de, ha, hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!