Vidékiek! Van olyan budapesti ismerősötök, aki meglepődve fogadta, amikor lement vidékre, hogy vidéken van internet és az emberek nem éppen éhenfele halnak?
Erdekes amit irsz nyolcas mert en ugy tudom magyarorszagon lett europaban elosszol metro a kisfoldalatto szemelyeben. Igaz nem sokkal azelott hogy beindult rozsa sandor meg vonatot rabolt.
De a nagykepu nyugatiak ezt valahogy elfelejtik?
Ezzel magukat jaratjak le.
A masik en vudekre koltoztem 10 eve budapestrol es mindenki azt hitte valami lovaskocsis faluba kerulok.
Nos nem, rengeteg portan ott all a bmw, a nissan es a zsuzuki a ritka es aki szegeny annal zsiguli all, nem pedig lovaskocsi.
Ami erdekes hogy sirnak hogy nincs szorkozasi lehetoseg pedig vonallat egy ora a campona vagy a deli es onnan akarhova tovabbi fel ora a westend. Budapestrol se eretem oda gyorsabban korabban.
Mikor mondtam hogy hol lakom s a BME-n dolgozom, azt hittek hazudom mert falun nincs BME. Elmagyaraztam hogy ettol a falutol 1 ora a BME, a budapesti lakasombol meg 50 perc volt...
nagyon unalmas amit a budapestiek képzelnek.
meg a dunántúliak is azt hiszik, hogy keleten csak cigányság van meg putri.
igen, nekünk nincs a közelben ausztria, vagy a balaton vagy horváthország.
de ennek ellenére is is van munkahely.
nagyon tájékozatlanok és buták, akik azt hiszik a saját városukon kívül nincs élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!