Mi van velem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mostanában semminek nem tudok örülni, lehangolt vagyok, semmihez nincs kedvem, minden új dologtól félek, már a barátom is mondta és el is hanyagol hogy őt ne húzzam le a rossz kedvemmel. Mit tegyek?2014. ápr. 15. 12:30
1/4 anonim 

válasza:

Ne törd a fejed olyan sokat, inkább légy aktív, cselekvő. Menny el futni, biciklizni, tolj egy pár fekvőtámaszt, főzhetnél valami finomat csak úgy hasra ütés szerűen, relaxáljál. Kapcsold ki az agyad, és inkább a jelenlévő dolgokkal kösd le magad.
2/4 anonim 

válasza:

Valtoztass,elvezd az eletett! Legyel vidam,nyitott,azt csinald amihez kedved van! Szervezzetek programokat,menjetek el moziba,uszni,szaunazni,erezzetek jol magatokat!
3/4 anonim válasza:
tavaszi fáradtság:D én annak tudom be az ingadozó kedvemet:D
szedd össze magad és ne félj az új dolgoktól vágj bele abbol nem lehet baj:) fel a fejjel:D
4/4 anonim 

válasza:

Ha hanyagol,akkor az nem barát!Hanem egy kis haszonleső gané...
AZ igazi barát,akkor barát ha meghallgat,megért,esetleg tanácsot ad.Egy szaros lelki segély szolgálat is sokkal nyitotabb erre,mint a te úgynevezett barátod.Küld el a francba,és beszélj a problémádról annak ,akire igazán számíthatsz.Elsősorban szülőket javasolom,nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!