Miért ennyire taplók, avagy mi van bennem, ami miatt más barátaim is úgy érzik, hogy ezt kell csinálniuk velem?
Figyelt kérdés
Igaz, nem boncolgat túl fontos dolgokat ez a kérdés. De az a zavaró számomra, amikor a testvéremmel, vagy 1-1 illetékes barátnömmel(akikhez legjobban tartottam) hülyeségeken vitázunk, amiket ők kezdeményeznek. Nem vagyok egy tökéletes ember, ezt elhiszem, néha, sőt van amikor sokszor rendetlen vagyok(ami a testvérem problémája), figyelmetlen is vagyok.. és ezen igyekeznék is változtatni, de annyira utálatossá válnak a szememben, amikor olyanok mintha direkt kötekedni akarnának, és mindenbe belekötnek, még abba is amit ŐK is elkövetnének, és ha felhányom, olyankor mintha megsem hallgatnának. és már nem érdekelnek, csak olyan emberekért tudom megváltozni, akiket szeretek. Mit akarnak ezzel elérni?2014. ápr. 10. 09:44
1/2 anonim 

válasza:

2/2 A kérdező kommentje:
hát köszönöm:) :))
2014. ápr. 10. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!