Baj ha túl kedves vagyok?
az a baj, hogy a lányok azt hiszik rólam hogy én nagyon kedves vagyok, de nem mindha nem lennék ,mert télleg az vagyok, csak , hát jó lenne ha kicsit komollyabban venének.
vegyesek bennem az érzések nem nagyon tudom ki fejezni magam :S
Őszintén velem is ez van... pölö elég jól rajzolok és rajz órán mindenki azt akarta hogy segítsek neki. Mindenfélét beígértem mindenkinek,túl vállaltam magam,napokat kellett kihagynom az iskolában olyan fáradt lettem,és a tanulmányi eredményeim is romlottak.
Késöbb viszont rájöttem hogy nemet mondani nem is olyan nehéz,és az illetők sem haragudtak meg ha valamit nem vállaltam el :)
A kedvesség nem egyenlő a segítőkészséggel, vagy a papucssággal. Rám is azt mondják kedves vagyok, pedig 2 szalmaszálat nem tennék keresztbe, ha olyan kedvem van (és olyan szokott lenni), mert nem szeretek mások miatt ugrálni.
Amíg nem hagyod magad megalázni, és van gerinced, tudsz nemet mondani, nincs probléma a kedvességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!