Miert nem birnak hallgatni a nok?
Figyelt kérdés
No vagyok es tenyleg nem ertem!!!!! Tanulni szeretnek a konyvtarban, ahol nema csond van. Erre leul hozzam kozel ket ilyen kozepesen p.icsa kinezetu lany es folyamatosan pofaznak. A pasijaikrol meg ilyenek. Amit igy mindenki hall! De senki nem akar! Komolyan nem veszik eszre magukat. A legostobabb fiu is akit ismerek kepes befogni, vagy az eloterben beszel valamennyit es kesz.2014. ápr. 14. 18:20
1/10 anonim válasza:
Mert még nem vágtál hozzájuk semmit. Egy széket például. Vagy a tegnapi harapott zsömlét, kissé unottan, hogy "Egyééé, nepofázááá!"
2/10 anonim válasza:
Hát én nő vagyok, de engem is idegesített volna.
3/10 anonim válasza:
Nem pattogni kell, hanem szólni nekik, hogy khm... "Ne haragudjatok, én most szeretnék tanulni, de zavartok a beszélgetésetekkel." Ha visszapofáznak, akkor jöhet az alázás.
4/10 A kérdező kommentje:
Az mindegy, hogy szolok-e vagy nem. A jelenseg maga idegesit. Eddig ilyet vagy lanyoknal tapasztaltam, vagy fiu - lany mixben. Nem ugy tunik hogy ismerned a "pattogni" jelenteset. Nem pattogok; mergelodok, hergelem magam, neman.
2014. ápr. 14. 19:32
5/10 anonim válasza:
Nekem aztán ne próbáld megmagyarázni, hogy ki és mi a hangos, mert nekem az egész világ túl hangos, néha meg tudnék őrülni. De amúgy is, most mit lehet tenni ezzel a helyzettel? Őszintén. Kb. semmit, csak arra jó ez a kérdés is, hogy kiadd a feszkót.
6/10 anonim válasza:
Csak a bunkó, felszínes, kulturálatlan, buta emberek viselkednek így, legyen az fiú, vagy lány. EZ nincs nemhez kötve. Láttam ugyanilyet fiúban is, vonaton, jó hangosan.
7/10 anonim válasza:
Szóljál a könyvtárosnak, pakolja ki őket... Ha nem olvasnak semmit, minek mennek oda, ahol csendben kéne lenni?!
8/10 anonim válasza:
Vagy az egyszerű, nyílt offenzíva. Ahogy beszélnek egymáshoz, időnként szomszédnénizz bele: "Nem mondod!" "Húúú!" "Hááá!" "MICSODAAA???"
Egyrészt ezzel közvetlenül spirituális emelkedést okozol nekik, mert jó esélyük nyílik ki-kilátni egy-egy pillanatra a tyúkszaros életükből, másrészt szinte biztos, hogy eszköztelenségükben összenéznek és a zavarodottság különböző, talán néha már-már nevetésnek tűnő jeleit mutatva elsétáltatják a valagukat máshová.
9/10 anonim válasza:
Alapból a nő beszédesebb fajta (átlagban), és ez nem újdonság. Vannak olyan szerzetesrendek, ahol a szerzetesek hallgatási fogadalmat tesznek. A férfi ág tagjai hetente egy nap szólalhatnak meg. Az apácáknak minden nap van egy bizonyos beszélő idejük.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, feszko kiadasra jo volt ez a kerdes. Persze, vannak bunko es hangos ferfiak, ez nem kerdes. Magat ertelmiseginek beallito, vizsgaidoszak alatt konyvtar latogato embertol azert ennel hagy varjak mar tobbet. Ilyet tenyleg 90%ban notol latok. A fiuk esetleg zorognek a chipses zacskojukkal 10 percig. Aki annyira nem logikus leny ,(mert ez mar nem foleg az illemrol szol) hogy ne a nema csondben, sutyorogva targyalja ki a maganeletet, az huzzon el mukormosnek. Ezzel nem lenne semmi gond. Miert hiszik egyesek azt, hogy azert mert bemagoltak a kozepiskolas magyar tananyagot nekik az egyetemen a helyuk? Ha meg a konyvtarban se kepes masra gondolni mint a "tyukszaros" (ez tetszett) eletere, akkor pofazzon egesz nap errol egy pedikurszalonban es meg keressen penzt is vele.
2014. ápr. 15. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!