Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit éreznél ha azt mondaná...

Mit éreznél ha azt mondaná egyik munkatársad hogy téged itt nem birnak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt a érdést még hányszor szeretnéd feltenni?
2014. jan. 11. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
leszarnám...a 7 fős csapatunkból a főnökömet beleértve csak egy kolléga állt velem szóba, mert megbántottam a lelkivilágukat (értsd inkompetens idióták, akiknek büdös a munka és nem voltam hajlandó a saját munkám mellett az övékét is megcsinálni)...felmondtam...nyilván én sem vagyok szent, de ennyi bajom még egy csapattal sem volt...az utódom meg megfenyegette a volt főnököm felettesét, hogy felmond, ha nem csinál valamit, úgyhogy megnyugodtam, hogy nagyobb százalékban nem velem volt a probléma...
2014. jan. 11. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Megkérdezném, hogy azt hiszed téged igen?

De aranyos vagy... :)

Ezt még hozzátenném helyzettől függően:

Egyébként én múlt héten kaptam idén a 2. fizetés emelésem. Te kaptál már az elmúlt x évben?

2014. jan. 11. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor két dolgot csinálok egyszerre:

1. Jól az agyamba vésem, hogy nem feltétlenül mond igazat. Tulajdonképpen nem is biztos, hogy így látja. Könnyen lehet, hogy valamiért jónak látta ezt mondani. Mi lehet az a valami?

2. Elfogadom, hogy igazat mond, és tényként kezelve a kijelentését megtalálom a lehetséges okokat, majd kiválasztok pár esélyesebbet és tovább pontosítok, míg meg nem oldom a problémát.

Egyáltalán nem ritka, hogy csak azért van ez, mert pl. a többi óvoda óta együtt marháskodik, te meg csak jöttél egy hirdetésre, és mivel (tisztelet a kivételnek) a népek nem nagyon hajlamosak egyszerű, okfejtő gondolkodás mentén viszonyulni az emberekhez, leginkább (rendre siralmas) szokásaiknak, kulturális hátterüknek, megfelelési kényszereiknek (mások elvárásainak) engedelmeskedve ismételgetik hűségesen jól megjósolható reakcióikat a megfelelő ingerekre.

2014. jan. 11. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Hányszor is tetted fel ezt a kèrdèst? Kezdem érteni miért nem bírnak: mert értetlen vagy!
2014. jan. 11. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt egyszer mondta nekem egy idősebb kollégam, meg még arra is célozgatott, hogy hamerosan ki keszek rúgva. Megijedtem, rákapcsoltam a munkára, pár hét múlva kirúgták ŐT... :DD
2014. jan. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!