A nők többsége miért boldog, ha a környezetükben egy másik nő szakít a párjával, vagy az már régóta egyedül van?
Illetve sokszor látom, főleg itt a családi kapcsolatok kérdéskörben, hogy élből azt tanácsolják a másik nőnek, hogy azonnal hagyd ott a párod, ne foglalkozz vele, stbstb.
Még akkor is, ha semmi gond nincs a kapcsolatban, csak apróbb nézeteltérések.
Illetve ha a másik boldog párkapcsolatban él, megüti némelyiket a guta.
Ha figyelmesebben elolvasod a válaszokat, akkor rájössz, nem így van. Kapott már itt nő hideget-meleget, mert nem neki volt igaza, csak ő azt hitte.
Miért lenne érdeke bárkinek is szét ugrasztani "boldog" párokat? Ha mi, idegenek tudjuk, akkor ott boldogság nincs.
Ha pedig javasolják páran, hogy hagyja ott, akkor pedig a döntésben próbálnak a hozzászólok segíteni.
Kicsit sötéten látod a világot.
Miért ütne meg bárkit is a guta, ha mások boldogok??
Boldog emberek társaságában sokkal jobb lenni, mint a sírósakéban. A boldog felfelé, a sírós lefelé húz magával.
Egyrészt érdekes, hogy aki nem ért egyet a kérdezövel, azt egyböl nönek minösítik, aminek nem sok alapja van.
Másrészt ha valaki ennyire általánosít, az nem túl értelmes ember.
Harmadszor a legtöbb nö nem ilyen, legfeljebb a kérdezönek van primitiv ismeretségi köre.
Negyedszer nem minden problémára javasolják a válást, hanem ha pl a férfi alkoholista, sgresszív, vagy nem hajlandó dolgozni, ha minden otthoni munkát a nöre (Aki ugyanannyit dolgozik a munkaheyen, mint a férfi) hagy, betegesen féltékeny, stb. - ilyen esetekben jogos lehet ez a tanács.
Örödször egy egészséges lelkivilágú nö nem mások párkapcsolatávan foglalkozik, de annak biztos nem örül, ha másnak nem jól megy.
Szerintem a kérdezöt otthagyta a barátnöje - amit a kérdése alapján megértek, ha ennyire általánosító ember- és most itt próbálja magát igazolni, hogy ö nem hibás semmiben, azok a gonosz nök az okai annak, hogy vele nem akar senki megmaradni.
szerintem utolsó, nem sokmindent sikerült eltalálnod velem kapcsolatban. :)
Amúgy te sem vagy egy túl értelmes ember...
Bár lehet, neked is primitív az ismerősi köröd.
Van itt pici lánya nevén működő apuci, (bele nem merek gondolni, milyen kapcsolat lehet ott...Josef Fritzl II) 1-es kérdező, meg egyéb elmeroggyant személyek, akik az öngyilok határán vannak, meg egyedül tengődő akárkik, na most kb ugyanezek válaszolnak itt...
Nem beszélve a megcsömörlött, vacak párkapcsolatban élő donnatonnákkal, akiket elhagyott a férjük, rúgnak, meg kapálódznak az ilyen kérdésekre.
Igen, tapasztalat, hogy ezek a megkeseredett nőcik élvezik azt, ha környezetükben szétmegy minden jól működő kapcsolat, de nem is kell ahhoz megkeseredettnek lennie...
Lásd ezt a sok szenny műsort a TV-ben, amik erről szólnak, kapcsolja csak be az ember a napszak bármely részében a TV-t. Erre van igény. Ahol ölik egymást a családon belül, ordibálnak, üvöltöznek stb...
De ez is egy értelmi szint...ha már felhozta ezt valaki itt...
12-es, benned is van egy jóadag férfigyűlölet, nem kell a kérdezőnek ennyire tapló módon nekiesni, bár lehet, te is "férfi" vagy, akkor ez már téged minősít.
Akkor én is tippelek, gondolom egy dagadt disznó vagy, 3 gyerekkel otthon maradva, mert lelépett a férjed, mert te félrekúrtál...itt meg árad belőled a hányadék, és erre élvezel.
Kérdező:
A megkeseredett, önsajnáló+gyűlölködő emberek szerintem nemtől függetlenül kárörvendőek tudnak lenni (a "dögöljön meg a szomszéd tehene" hozzáállás szerintem férfiban, nőben is ott bujkálhat). A párkapcsolatok terén megkeseredett embernek gyakran az egész ellenkező nemmel megromlik a viszonya, de az azonos neműeknek se akar sikert.
Szerintem ez egészségtelen hozzáállás, és nem mellesleg baromi ellenszenves, de nem általánosítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!