Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők többsége miért boldog,...

A nők többsége miért boldog, ha a környezetükben egy másik nő szakít a párjával, vagy az már régóta egyedül van?

Figyelt kérdés

Illetve sokszor látom, főleg itt a családi kapcsolatok kérdéskörben, hogy élből azt tanácsolják a másik nőnek, hogy azonnal hagyd ott a párod, ne foglalkozz vele, stbstb.

Még akkor is, ha semmi gond nincs a kapcsolatban, csak apróbb nézeteltérések.

Illetve ha a másik boldog párkapcsolatban él, megüti némelyiket a guta.

2014. ápr. 13. 06:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha figyelmesebben elolvasod a válaszokat, akkor rájössz, nem így van. Kapott már itt nő hideget-meleget, mert nem neki volt igaza, csak ő azt hitte.

Miért lenne érdeke bárkinek is szét ugrasztani "boldog" párokat? Ha mi, idegenek tudjuk, akkor ott boldogság nincs.

Ha pedig javasolják páran, hogy hagyja ott, akkor pedig a döntésben próbálnak a hozzászólok segíteni.

Kicsit sötéten látod a világot.

Miért ütne meg bárkit is a guta, ha mások boldogok??

Boldog emberek társaságában sokkal jobb lenni, mint a sírósakéban. A boldog felfelé, a sírós lefelé húz magával.

2014. ápr. 13. 10:14
 12/16 narancs-virág válasza:
57%

Egyrészt érdekes, hogy aki nem ért egyet a kérdezövel, azt egyböl nönek minösítik, aminek nem sok alapja van.

Másrészt ha valaki ennyire általánosít, az nem túl értelmes ember.

Harmadszor a legtöbb nö nem ilyen, legfeljebb a kérdezönek van primitiv ismeretségi köre.

Negyedszer nem minden problémára javasolják a válást, hanem ha pl a férfi alkoholista, sgresszív, vagy nem hajlandó dolgozni, ha minden otthoni munkát a nöre (Aki ugyanannyit dolgozik a munkaheyen, mint a férfi) hagy, betegesen féltékeny, stb. - ilyen esetekben jogos lehet ez a tanács.

Örödször egy egészséges lelkivilágú nö nem mások párkapcsolatávan foglalkozik, de annak biztos nem örül, ha másnak nem jól megy.

Szerintem a kérdezöt otthagyta a barátnöje - amit a kérdése alapján megértek, ha ennyire általánosító ember- és most itt próbálja magát igazolni, hogy ö nem hibás semmiben, azok a gonosz nök az okai annak, hogy vele nem akar senki megmaradni.

2014. ápr. 13. 11:59
 13/16 A kérdező kommentje:

szerintem utolsó, nem sokmindent sikerült eltalálnod velem kapcsolatban. :)

Amúgy te sem vagy egy túl értelmes ember...

Bár lehet, neked is primitív az ismerősi köröd.

2014. ápr. 13. 12:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Van itt pici lánya nevén működő apuci, (bele nem merek gondolni, milyen kapcsolat lehet ott...Josef Fritzl II) 1-es kérdező, meg egyéb elmeroggyant személyek, akik az öngyilok határán vannak, meg egyedül tengődő akárkik, na most kb ugyanezek válaszolnak itt...

Nem beszélve a megcsömörlött, vacak párkapcsolatban élő donnatonnákkal, akiket elhagyott a férjük, rúgnak, meg kapálódznak az ilyen kérdésekre.

Igen, tapasztalat, hogy ezek a megkeseredett nőcik élvezik azt, ha környezetükben szétmegy minden jól működő kapcsolat, de nem is kell ahhoz megkeseredettnek lennie...

Lásd ezt a sok szenny műsort a TV-ben, amik erről szólnak, kapcsolja csak be az ember a napszak bármely részében a TV-t. Erre van igény. Ahol ölik egymást a családon belül, ordibálnak, üvöltöznek stb...

De ez is egy értelmi szint...ha már felhozta ezt valaki itt...

2014. ápr. 13. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

12-es, benned is van egy jóadag férfigyűlölet, nem kell a kérdezőnek ennyire tapló módon nekiesni, bár lehet, te is "férfi" vagy, akkor ez már téged minősít.

Akkor én is tippelek, gondolom egy dagadt disznó vagy, 3 gyerekkel otthon maradva, mert lelépett a férjed, mert te félrekúrtál...itt meg árad belőled a hányadék, és erre élvezel.

2014. ápr. 13. 13:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező:

A megkeseredett, önsajnáló+gyűlölködő emberek szerintem nemtől függetlenül kárörvendőek tudnak lenni (a "dögöljön meg a szomszéd tehene" hozzáállás szerintem férfiban, nőben is ott bujkálhat). A párkapcsolatok terén megkeseredett embernek gyakran az egész ellenkező nemmel megromlik a viszonya, de az azonos neműeknek se akar sikert.

Szerintem ez egészségtelen hozzáállás, és nem mellesleg baromi ellenszenves, de nem általánosítanék.

2014. ápr. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!