Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm az embereket, mit...

Gyűlölöm az embereket, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, egyszerűen meggyűlöltem az embereket. Meg vagyok keseredve. Mindenki csak ingerel és elborul az agyam. Legszívebben már nem is tudom mit csinálnék..... olyan életképtelen emberek vannak körülöttem, hogy elsírom magam. Mindent megkapnak, de ordibálnak és sír a szájuk. Hálátlan ro.hadék az összes. Mit csináljak?

2014. ápr. 13. 00:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Egyszerűen már olyan szinten él ez a dolog bennem, hogy már arra a gondolatra depressziós leszek, hogy a jövőben egyetem után emberek között kellene élnem, dolgoznom.. de sajnos olyan munkát nem tudnék találni/végezni, ami nekem megfelelő lenne (ahol nem kell emberekkel kapcsolatba lépni). Nekem is vannak barátaim, de nem sok, és barátom is van, akit szeretek, de rajtuk kívül csak a családomat szeretem, a többi embertől rosszul vagyok. Utálom ezt az egészet, hogy a többi ember mondja meg, hogy éljek, rákényszerítenek arra, hogy az ő törvényeik, szabályaik szerint éljek. A legboldogabb akkor lennék, ha a szűk családi körömmel elköltözhetnék egy emberektől jó távol eső helyre, ahol állattartással, növénytermesztéssel tartanánk fenn magunkat, de sajnos erre semmi esély.. viszont gyűlölöm ezt az emberektől zsúfolt várost, itt csak örökké depressziós vagyok, semmi életcélom.
2014. aug. 28. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!