Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm az embereket, mit...

Gyűlölöm az embereket, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, egyszerűen meggyűlöltem az embereket. Meg vagyok keseredve. Mindenki csak ingerel és elborul az agyam. Legszívebben már nem is tudom mit csinálnék..... olyan életképtelen emberek vannak körülöttem, hogy elsírom magam. Mindent megkapnak, de ordibálnak és sír a szájuk. Hálátlan ro.hadék az összes. Mit csináljak?

2014. ápr. 13. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is így vagyok vele. Nem kell velük foglalkozni. 22 F
2014. ápr. 13. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem csoda, Magyarországon vagy, mi rendelkezünk a legundorítóbb mentalitással!
2014. ápr. 13. 00:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát amikor éppen látsz egy embert aki benned gyűlöletet kel akkor gondolj arra, hogy most éppen gyűlölöm azt a másikat, és mosolyogd meg magad. Próbálj meg ebben a helyzetben nem gondolni semmi másra, és csak érezd a gyűlöletet. A túl sok gondolkodás szennyezi be az érzést ami egyébként csodás. Igazából a gyűlölet szeretet ami rossz irányba halad. Elemészti az egó, és táplálja a gondolatot ami számára az ideális kép volna az illetőről, és lévén, hogy nem azt látod kint ami bent az idea úgy diszharmónia alakul ki. Ezért mondom legközelebb ha éppen gyűlölsz csak vedd észre, és érezd, ne spekulálj.
2014. ápr. 13. 00:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a mai világban egyre kevesebb értelmes ember él, ezért akikbe szorult némi intelligencia, nem találják a helyüket közöttük. Én is így vagyok, sokszor elképzelek szituációkat, hogy mi mindent tennék a buta, idegesítő embertársaimmal. Ilyenkor legtöbbször megrémülök magamtól, de jól esik így, gondolatban levezetni a feszültséget. Vagy próbálj meg hozzád hasonló emberekkel ismerkedni, akikkel tudsz ezekről a problémákról beszélgetni.
2014. ápr. 13. 00:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát a fenti hozzászóláshoz mondanám, hogy ez azért nem éppen egy egészséges hozzáállás szerintem. Én nem szeretek gyűlölni. Nem is igazán gyűlölök, inkább csak lenézek bizonyos embereket. Nem kell velük foglalkozni és kész. #1 voltam
2014. ápr. 13. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Vedd magad körül olyan emberekkel, akik megértenek, jó hatással vannak rád, az ilyen idiótákkal meg próbálj meg nem foglalkozni. Sokszor én is kiakadok, de nem éri meg tönkretenni magad más hülyesége miatt.
2014. ápr. 13. 01:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor először is azt, hogy ne írj hozzászólásokat az itteni kérdésekhez...

Mert csupa ilyen van itt, akiről lerí ez a tulajdonság.

Vonulj el egymagadban valahová, és puffogj ott, amíg lenyugszol. Ha meg emberek között akarsz élni, akkor szedj nyugtatót, vérnyomáscsökkentőt.

2014. ápr. 13. 06:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Az összes embert gyűlölöd, vagy csak aki körülötted van? Az édesanyádat is?
2014. ápr. 13. 12:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat. Hogy őszinte legyek, kb. egy kezemen meg tudom számolni, ki nem visz a sírba. De ez így nem mehet tovább... az egyetemen már attól is rosszul vagyok, ha valaki hozzámér, a kis pedálgépek, a bunkó tanárok. Ezután dolgoznom kell... nem hiszem, hogy találnék olyan (jobban fizető) munkahelyet, ahol ne kéne közösségben lennem. Egyre antiszociálisabbnak érzem magam. Ha tehetném, egész nap itthon feküdnék, egyedül és nem mennék sehova, maximum vásárolni (egyedül!). Vannak barátnőim, őket szeretem nagyon. De komolyan mondom még ők is fel tudnak idegesíteni....
2014. ápr. 13. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát pedig ezen változtatnod kell. Elindultál egy lejtőn, ami egyre rosszabb lesz. Én azt tanácsolom, hogy próbáld meg megtalálni a jót az emberekben, válogasd eszerint az ismeretségi körödet. Ha csak a negatív energiák táplálódnak benned, tönkre fogsz menni, méghozzá elég hamar. Ne hidd, hogy a magány megoldás lenne erre a problémára. Az csak időhúzás. Találnod kell olyan embereket, akiket őszintén tudsz kedvelni. Ez az egyetlen megoldás. Különben csak ezek a szemétdombi kotvalékok lesznek rád hatással. Ami valljuk be. Elég szegényes egy boldog élethez. #1 voltam
2014. ápr. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!