Ha be szaladok egy lepedővel magamon, szellemnek öltözve egy boltba nagyobb hipermarketba és húúúúhooogok meg ijesztgetem viccből az embereket és mondjuk el kapnak akkor mit tehetnek velem kaphatok valami büntetést? :D
Figyelt kérdés
majdnem valahogy így gondolom:
http://www.youtube.com/watch?v=EaOMdRm3q4I&feature=grec_index
2011. jún. 24. 10:07
1/8 anonim válasza:
szakadnék a röhögéstől, ha találkoznék veled! nagyon vicces, csak az a baj, hogy nem mindenkinek...de szerintem "csak" kitessékelnek.
2/8 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval, tényleg elég vicces lenne :D, bár ez függ attól is, hogy mennyire van ott humorérzékük az embereknek, milyen a kedvük, stb.
3/8 anonim válasza:
Igen: hatósági személy által, azonnali hatállyal végrehajtott, teljes körű végbélmotozást, gyomormosást, és négy évet egy fehér helyen.
4/8 anonim válasza:
Boltja válogatja. Ha az enyémben történne, leütnélek mint a rongyot és átadnálak a rendőrségnek azzal, hogy ki akartál rabolni. Kellemetlen óráid lehetnek emiatt.
Hipermarketben attól függ, mennyire agresszív a biztonsági őr, bár akkor sem úsznád meg ejnye-bejnyével!
6/8 Csicsek Zoltán válasza:
amikor a kérdést megláttam, rögtön levágtam, hogy egy Remi rajongóval állok szemben.
Egyébként szerintem nem úsznád meg úgy mint ő, mert neki már nagyon nagy kultusza van Franciaországban.
7/8 A kérdező kommentje:
"Igen,bevisznek a pszihiátriára."
Aha persze és mit csinálnak velem 16 éves kamasz hülye gyerek keresi az izgalmat meg a balhét be visznek oszt ki is engednek mer rá jönnek semmi bajom!
16/F
2011. jún. 25. 03:26
8/8 anonim válasza:
akkor fejbe fognak baszni egy lapáttal kivisznek a temetőbe és az első sírba élve betemetnek ami kivan ásva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!