Lányok, melyiket választanátok?
Ha tényleg az elméleted szerint van, akkor mégis mi a fenének voltál vele? De komolyan???
Meg mondta egyszer is, hogy pénz kéne?
Nos, ezek a polkorrekt válaszok, a valóságban távolról sem olyan fontosak az erkölcsök és hangzatos bölcsességek. Amikor a nők az ideális pasiról beszélnek, és ezt a valósággal összehasonlítjuk, akkor sosincs nagy összhang :D
Tudja ezt mindenki, csak azért még is jó érzés fenntartani annak látszatát, hogy a pénz nem fontos. Legnagyszerűbb példák erre a válási perek, mikor vagyonmegosztásnál foggal-körömmel magáénak követeli a nő a férfi vagyonát, házát, cégét stb..
Szép dolog az elmélet, de a gyakorlat mást mutat.
de minek adtál neki pénzt? komolyan nem értem
nekem soha az életben nem lenne képem pénzt kérni a barátomtól...
az pedig, hogy csak ilyen üres fejű libákat fogsz ki, ne más nőket hibáztass, senki sem egyforma
3. válaszoló vagyok.
Képzeld komolyan gondolom,nem tudnál elviselni ha valaki eltart,saját magam szeretem fenntartani magamat,nem kell nekem drága holmi,abból élek amim van,a férfi szeressen és legyen rám büszke ne csaljon meg,nekem ezt adja a férfi ne mindenféle drága vackot,mert hiába ad azt attól még nem fogom szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!