Lányok, melyiket választanátok?
Semmi értelme a kérdésednek.
"Fiúk, melyiket választanátok, egy nagyon szép lányt, vagy egy gyönyörúszép lányt?" kb. ilyen.
Hát nem tudom, a legdrágább ruhadarabom eddigi életemben a szalagavatós ruhám volt, ami 12 ezerbe került. Cipőből 6ezerért már húzom a számat és táskából sem volt eddig 4ezernél drágább.
A párom úgy keres, mint te, és nem hagynám el egy gazdagabbért. Azt is elárulom, hogy miért: mert szeretem!
Megértem, hogy csalódtál, de sajnos valószínűleg ezt te toltad el valahol hacsak így megpattannak mellőled. És az a 90% inkább 10!
27/N
egy rossz kapcsolatban nem csak az egyik fél hibás, a másik is tehet róla
ha viszont a lány pénzéhes, akkor az a te hibád is, hogy az elején nem vetted észre
sajnálom, hogy ez történt veled, de ettől nem kell másokat elítélned és ilyen provokatív kérdést kiírnod
Gondolom rossz csajtípusra buksz.
Én simán kínaiból és turkálóból öltözködök praktikusan és inkább fiúsan, sz(a)rok a táskákra, flancra meg a cicomára, pedig megengedhetném magamnak, hogy puccosan öltözzek. Ha valaki elhalmozna minden vacakkal, full pocsékul érezném magam (alárendeltnek, kiszolgáltatottnak, megvásárolt tulajdonnak, ami kösz nem, baromira ellenkezik az elveimmel). Sőt, ami kapcsolatom volt, abban mind én voltam a lóvésabb, gyakran én is álltam a cehhet, stb.
Attól hogy befürödtél pár nővel (van ilyen ocsmány aranyásó típus, érdemes utánanézni mik az árulkodó jelek ezeknél, hogy később elkerülhesd őket), még nem minden nő egyforma, légy szíves ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!