Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a pasik mondják, hogy a...

Miért a pasik mondják, hogy a nőket sokszor nem lehet megérteni? Szerintem ez fordítva is így van!

Figyelt kérdés

2014. ápr. 4. 12:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen. ez így van, tényleg unalmas lenne:) én minden nap tapasztalom az eltérő gondolkodást a két nem között, bár a barátaim többsége mindig csak a női gondolkodást tartják megérthetetlennek :D
2014. ápr. 4. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, hogy nem lehet, csak nem is akarják, mert akkor az túl egyszerű lenne, és az emberek szeretik a bonyodalmat. Az emberek szeretnek panaszkodni, és szeretnek kínlódni, szenvedni. Ha nem szeretnének nem erősítenék tovább minden egyes negatív megerősítéssel.
2014. ápr. 4. 15:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek! :) köszönöm válaszod
2014. ápr. 4. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakat nem értik a nők. A nőket nem értik sem a férfiak, sem a nők.
2014. ápr. 4. 20:40
 15/17 A kérdező kommentje:
haha, van benne valami :D
2014. ápr. 4. 21:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó ez így ahogy van. :D Furán jönne ki ha barátnőm is könyékig a motorban turkálna, vagy ha én benn pletyiznék velük mikor itt vannak barátnői. :D
2014. ápr. 5. 02:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőivel jó pletyizni mert őket is fel lehet szedni :)

Na jó ez csúnya dolog! :)

2014. ápr. 5. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!