Apám miért nem képes felfogni hogy magasból teszek a politikára és mehetnék szavazni már a korom miatt de nem megyek mert nem itthon tervezem a jövőmet?
vendéglátóipari szki-ba járok, angol felsőfok, német-olasz középfok megvan. az elmúlt két nyarat németbe és olaszba töltöttem szállodákban, annyi pénzért (mint diák) amennyit itthon a fater nem keres 50 feletti diplomásként.
ahogy meglesz a nemzetközi érettségi és a nemzetközileg is elismert szakács-cukrász bizonyítványom (nem sz**r OKJ-s papír) már meg is pattantam, irány külföld vissza se nézek erre a nem mondom mire amit országnak csúfolnak.
és nem, nem megyek szavazni. magasból lesajnálom az összes politikai oldalt, a politikusokat még annál is jobban, de ezeknél jobban csak azokat az idióták sajnálom le akik részt vesznek az egészben.
én inkább itt hagyom és irány oda ahol megbecsülnek. fogok én mint a fater 50 évesen havi 120 nettóért kínlódni 10 órában valami sz*r cégnél? (és örüljön h van állása 50 évesen ugye)
de mit nem ért ezen vajon?
jó szavazást és jó narancsozást mindenkinek a köv 4 évre.
készíteni a zászlókat a harsonákat a piros szőnyeget a Zemberek Zemberének.
magatoknak meg a kolompot.
birkák nyakába az való.
Én megértem, amit mondasz és egyetértek. Én egy 18 éves lány vagyok, és szeretnék én is lelépni innen végleg. De nekem a szüleim is nagyon támogatnak ebben.
Viszont a gyerekeimhez magyarul fogok beszélni, és nem azért, mert felsőbbrendűnek érzem magam, amiatt, hogy magyar vagyok, hanem mert egy anya csakis a saját anyanyelvén tudja átadni jól az érzelmeit a gyerekének és magát jól kifejezni. És attól, hogy az ország szar helyzetben van, a nyelv még nem lesz rossz. Külföldön pedig mindenhol és mindig bevándorló leszek sajnos, mindegy, hova megyek, és elég szomorú, hogy el kell hagynom az országomat, azért, hogy vállalható színvonalon éljek. De megteszem a gyerekeim jövőéért, mert ide sosem szülnék.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!