Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan beképzelt minden...

Miért olyan beképzelt minden egyes nagydarab,30 év körüli csávó (akinek még barátnője sem volt életében)?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
36%

Ha izmos akkor arrongáns, és van egy kialakult képe magáról ami azt hiszi sokaknak bejön. Aki kövér az meg magával sincs megelégedve és frusztrált.

Tehát nem kell ahhoz barátnő hogy valaki k*csög legyen, nekem sem volt soha barátnőm, csak ilyen pár alkalmasak akiket jól megkeféltem aztán elküldtem valamilyen ürüggyel.

21F

2014. ápr. 2. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:
78%

Aki izmos az általában kompenzál valamit a gyúrással, főleg azok azok a kokszkazánok, aki meg dagadt az simán frusztrált.

Magyarországon meg az számít jó kannak aki minél nagyobb paraszt tud lenni, ne csodálkozz ezen.

Akinek meg 30 évesen nem volt barátnője gondolhatod milyen lehet...

2014. ápr. 2. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!