Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy nem akarok sem...

Normális, hogy nem akarok sem gazdag, sem híres lenni?

Figyelt kérdés

Nem akarok gazdag lenni. Sőt, nem is szeretem a gazdagokat. A "hírességeket" meg ki nem állhatom. Csak egy átlagos ember akarok lenni, átlag fizetéssel, amivel nem kell nyomorogni. Ezért eléggé sokszor lenéznek. Főleg a gazdagok, meg úgy általában. Ez rossz elképzelés lenne? És miért akar mindenki gazdag lenni? Mire jó, ha rögtön megkap mindent. Egy idő után nem lesznek céljai. Szerintetek rosszul gondolom, hogy állandóan kiröhögnek miatta?

15/f

2014. ápr. 1. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Az.
2014. ápr. 1. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Jó ez. A világ titkait keresd, hogy lehet minél mélyebbre jutni a megismerésben és azt fejleszd, hogy tudod kifejezni,amit megismertél (írj, fess, rajzolj, zenélj) Nem leszel gazdag, híres, de boldog viszont igen.
2014. ápr. 1. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 1. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem teljesen normális, hogy így gondolkodsz. Kőgazdag én sem akarok lenni, mert az csak utálatot szül. Én csak anyagi biztonságot szeretnék, és azt, hogy néha megengedhessek magamnak ezt-azt, hogy azt tegyem amihez kedvem van.
2014. ápr. 1. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Gazdag én nagyon szívesen lennék, szívesen elfogadnám egy-egy olajsejt pénzét, híres viszont nem akarok lenni, szóval ha lenne pénz is csak ellennék, valszeg szórnám is, de nem feltűnően, például nem járnák BP-n Ferrarival, ha meg pl. Dubai-ban élnék akkor meg úgy lennék vele, hogy ott ez úgy sem feltűnő, tehát mért is ne?

Mondják, ugye, hogy a pénz nem boldogít, de gazdag ember szájából ritkán hallani. :D

2014. ápr. 2. 03:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Én szívesen lennék gazdag.

Attól még lehetnek céljaid,hogy gazdag.

Nem lehet mindent pénzzel megvenni.

Van,ami csak a feltételeket biztosítja hozzá.

De ha választani kellene,inkább azt mondanám,hogy senki ne legyen gazdag,mindenki éljen egy átlag színvonalon,így nem lesznek nagyon szegények sem,akik éheznek pl.

2014. júl. 14. 04:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Híresnek lenni szerintem nagyon kevesen szeretnének lenni.

Inkább a hírességgel járó előnyöket,pénzszerzési lehetőséget szeretik.

Amikor valaki már olyan gazdag,hogy nincs semmi gondja az életben miért akarna híres lenni?

Hogy minden lépten nyomon felismerjék?

Persze van pár olyan ember,akiknek jó érzés(ez is lehet cél,ettől érzi magát jól),de hosszú távon elég fárasztó lehet.

2014. júl. 14. 04:45
 8/9 anonim ***** válasza:

"Amikor valaki már olyan gazdag,hogy nincs semmi gondja az életben..."

Nagy vagyon, nagy gond...

2014. júl. 16. 03:19
 9/9 anonim ***** válasza:
"...olajsejt" :DDDDD
2014. júl. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!