Meg kellene ölnöm magam, vagy mit kéne tennem?
Vagyok én, egy 20 éves lány. Éppen tanulok. Nem látom az élet értelmét, nem találok életcélt, sőt semmilyen célt magamnak. Nem érdekel az, amit tanulok, és előre tudom, hogy el sem tudok benne majd helyezkedni. Szeretnék dolgozni, mert nagyon rossz körülmények között vagyok. Nem látom semminek semmi értelmét az életben, sosem voltam boldog, mindig kifogtam a rosszat az életemben, talán annyit is tapasztaltam mint más 40 év alatt. Abban is kételkedem, hogy valaha is boldog lennék. Nem vagyok buta, mindent könnyen felfogok, megtanulok, megjegyzek. Túlzottan érzékeny vagyok a környezetem és a világ problémáira, és igazságtalanságaira. Nincs jövőképem, nincsenek céljaim, sosem voltam boldog, mindenhol a szerencsétlenséget és kilátástalanságot látom... Mi értelme így a dolgoknak?
Köszönöm, ha valaki elmondja kulturált véleményét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!