Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kell tennem?

Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Szóval pénteken beszélgettem 1 lánnyal (én kerestem fel) eldumáltunk meg minden aranyos lány szép is és nem kellett mindent kihúzni belöle beszélt magáról is nem voltam egoista csak magamat adtam és meghallgattam mindig őt is. Szombaton és Vasárnap is én írtam neki ( randira hivni korai lenne) GOndoltam nem írok hiszen ha érdeklem őt felkeres és ír ő is evvel tudom hogy érdeklem őt. De mégse keresett fel 2 napja hogy nem beszéltünk. Mi tévő legyek? Tetszik a lány nagyon!!
2014. márc. 18. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem minden csaj mászik rá azonnal a srácra, mivel nem kölcsönös szimpátia alapján kezdtetek el ismerkedni, hanem Te léptél felé, ezért elvárja hogy most már járd ki az utat, írj neki abból gond nem adódhat, és legalább látod is a reakcióit.

21F

2014. márc. 18. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem :)
2014. márc. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!