Betegesen félek a betörésektől. Ha egyedül vagyok itthon, és megtörténik, mit kell tennem? Ha van fegyvere? Ha nincs? Jó, ha van nálam kés vagy valami? Mit ajánlatok? 13/l
Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idősen, egy betörő általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés
A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar
Én már kicsit idősebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütő itt van az ajtónál cipős szekrénybe eltéve
21/F
"azért a baseball ütő itt van az ajtónál cipős szekrénybe eltéve"
Jó, hogy szóltál , akkor a kiskapun megyek be. :P
Kés vagy ilyesmi csak akkor legyen nálad, ha tudod és hajlandó is vagy használni. Tehát készen kell állnod beledöfni a szemébe pl. Egyébként hamar elveszik tőled, és ellened fordítják.
Szóval inkább hanyagold a kést, mert a válaszaidból ítélve te nem az a fajta ember vagy, aki készen áll beledöfni egy kést a rablóba :)
Ahogy már írták bújj el, és hívd a rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!