Betegesen félek a betörésektől. Ha egyedül vagyok itthon, és megtörténik, mit kell tennem? Ha van fegyvere? Ha nincs? Jó, ha van nálam kés vagy valami? Mit ajánlatok? 13/l
Mintha magamat látnám:D 13 évesen egy az egybe ilyen voltam én is. Most 16 vagyok, csak 3 évvel több de rájöttem valamire: nem kell félni!
Figyelj, a telefonodon legyen gyors hívón a rendőrség, ha hívod őket menni fognak! Továbbá ami fontos: ha megtámadnak ne sajnáld! Fogsz egy tárgyat ami a kezedbe esik és fejbe vágod vagy ha már kés akkor nyomd bele. Gondolj arra, hogy ő eleve rossz ember, és "ha nem eszel téged esznek meg" érted?
Amúgy nem akarlak megijeszteni:) Ha hozzánk betörnének és egyedül lennék én mondjuk nem hagynám, hogy valamit elvigyenek előbb támadnám meg (ezalatt a három év alatt pár dolgot megtanultam és eléggé agresszív lettem sajnos), de amúgy egy családi házba betörő egy-két férfi AMATŐR. Aki nem amatőr hanem profi az nem családi házba fog betörni. Az amatőrök pedig túlságosan félnek ahhoz, hogy bántsanak nem még hogy kinyírjanak.. Ha megrémiszted őket, akkor még az sem fog nekik kelleni amiért mentek, csak futnak. Szerintem még fontos, hogyha szembe találod magad, maradj nyugodt! Ne lássák rajtad, hogy félsz mert felhasználják ellened. Vegyél egy bicskát vagy paprikasprayt és legyen a zsebedbe mikor egyedül vagy otthon. Telefon is zsebben vagy a közelben és ha van lehetőséged járj valami harcművészeti vagy önvédelmi órákra:)
Remélem segítettem kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!