Kik számítanak "menőknek"? ki érzi magát annak? Ki nem? és mért?
Figyelt kérdés
erre az oldalra járnak menők???2014. márc. 29. 18:56
1/5 anonim válasza:
A menők azok, akiket a normális ember bohócnak tart.
2/5 anonim válasza:
az elsőnek teljesen igaza van ;)
3/5 A kérdező kommentje:
senki nem válaszolt a többi 3 kérdésre
2014. márc. 29. 19:12
4/5 anonim válasza:
Nos, utóbbi egy évben (most vagyok 17) sok emberrel megismerkedtem, betekintést nyertem a kulisszák mögé. Általánosban elég lúzernek számítottam, szivattak is rendesen, de valahogy 8. felé sikerült kikupálódnom hála a jó égnek :D. Ezáltal olyan emberekkel ismerkedtem össze, akik a gimis megítélés alapján a "menők" közé tartoznak, és hetedikesen eléggé elszörnyülködtem volna azon a bandán akikkel most lógok. Szóval vegyük sorra: Előny ha jól néz ki az ember, de nem feltétel, rengeteg olyan csajt és pasit is ismerek akikre rá sem néznék, de mégis népszerűek, több okból kifolyólag: jó a szövegük, humorosak, van egyéniségük... sorolhatnám. Nem szeretem beskatulyázni az embereket, mert haverjaim, barátaim között van olyan is, aki szünetben nonstop Coelho regényeket olvas, míg a másik cigizik, közben nézi mikor jön a tanár. Kitalálhatod melyik forma számít menőnek. Saját magam nem tartom menőnek, de lúzernek sem, igazából nem foglalkozom azzal, hogy most én menő vagyok-e vagy sem. Tény, hogy mióta cigizek, és péntekenként nem vetem meg az alkoholt hirtelen sokkal többen ismernek/bírnak. Hmmm, vajon miért... De közben odafigyelek magamra, hogy hülyeséget ne csináljak, 4-es átlagot próbálom tartani. Ez persze csak a tizenéves korosztályra igaz, más körökben/korosztályokban biztos más a helyzet. :)
5/5 anonim válasza:
Suli után azok lesznek a menők, akiknek sok pénze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!