Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért számítanak azok a...

Miért számítanak azok a tanulók menőknek, akik lógnak, visszabeszélnek a tanároknak, lógnak és ehhez hasonlók?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mert úgy tűnik, hogy van bennük spiritusz... nem csatlakoznak a "nyájhoz"...mások szemében meg azért, mert megtesznek olyan amit ők nem mernének sohasem
2010. máj. 19. 12:37
 2/8 anonim válasza:
73%
plusz rengeteg tinédzser eltorzult értékrendet "kaphat", alakíthat ki a környezete befolyására. gondolok itt arra, hogy pl kiközösítenek valakit, mert nincs iphone-ja és nem a legdrágább cuccokban jár...
2010. máj. 19. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Az, hogy menőknek számítanak e a helytől is függ..

Haverom pl olyan helyre járt ahol ezeket kiutálták 3 hónap alatt, mert hátráltatták az osztályt a haladásban és emiatt dupla órákat akartak behozni a tanárok, hogy le tudják adni az anyagot normálisan..

Szóval ha valahol ez a menő, akkor az az iskola olyan is... A Tanárai tehetetlenek, meg kb tesznek is rá nagy ívbea közalkalmazotti fizetésükért cserébe..

Ezért kell magániskolába járni..

2010. máj. 19. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Meg régebben volt egy olyan módszer is ezekre, hogy külön létrehoztak egy gyépés osztályt, aztán az ilyen "problémásakat" oda "begyüjtötték"..

Nekik könnyítve volt a tananyag is, hogy valahogy tudják teljesíteni, meg inkább átengedték őket kettessel csak járják már ki az iskolát....

2010. máj. 19. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes kérdés. 12 éve, hogy kijártam az iskolát és sajnos én is ehhez a táborhoz tartoztam. Így visszagondolva elég égés, ahogy viselkedtem, de akkor tényleg nagyon menőnek tűnt. Ez is a tinédzserkori lázadás egyik formája szerintem. Sokan pedig színészkednek, mert otthon meg terror van, így legalább az iskolában lehet rosszalkodni. Amúgy meg az is igaz, hogy iskolától/közösségtől is függ, hogy ez hol számít menőnek. A legrosszabb az, amikor valaki felveszi ezt a szerepet és szinte már elvárják tőle a többiek, hogy viselkedjen botrányosan, amikor már nem is igazán akarná.
2010. máj. 19. 13:09
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönömmmmmm
2010. máj. 19. 13:16
 7/8 anonim válasza:

Mert a falkavezér kihívói ők a tudatalattiban. Még akkor is ha ez hülyeség és csak magukkal meg a többiekkel csesznek ki.

A tanár nem sugároz nekik tekintélyt nem tudja kordában tartani őket. kb úgy gondolják, hogy ha visszabeszélnek a tanárnak aki mindenki felett áll elvileg az osztályba -> ergo nem félnek a tanártól sem -> ergo akkor nem félnek senkitől az osztályban.

Persze mindenkinek más oka van, hogy miért csinál ilyeneket.

2010. máj. 19. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
normális, színvonalas gimnáziumokban ez nem számít menőnek, nálunk sem.
2010. máj. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!