Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek...

Miért ilyenek az emberek ebből a szempontból?

Figyelt kérdés
Nem merik kifejezni az érzelmeiket. Például beszéltem múltkor egyik ismerősömmel , akivel arról beszéltem, hogy ő nem is csúnya, mert ő ezt mondta nekem mindig, hogy az , meg nézik az emberek. utána rám kérdezett, hogy én mit gondolok, annyit mondtam, hogy erre most nem adok választ , utána hirtelen lelépett. Később mikor megkérdeztem, ugyanerről meg erre akadt, ki, hogy én kamuzok erről, meg milyen tévesen látok. Baráti körben is van ilyen, az egyik havernak bejött egy csaj a csaj meg mindig lekoptatta, és közben kiderült, hogy azért koptatta le a csaj, mert nagyon zavarba volt, de mindaddig amíg kérdeztem, meg mondtam neki , hogy legyen őszinte, csak tagadta. Minek tagadják az emberek az igazságot ?
2014. márc. 29. 18:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
"hogy én mit gondolok, annyit mondtam, hogy erre most nem adok választ" ezt épp azért mondtam, mert már előtte is mondtam neki, hogy jól néz ki + félre értette volna a helyzetet , ha azt mondom neki, hogy ja jól nézel ki , ha meg ezt mondtam volna neki, és utána meg elmondtam volna , hogy nem az esetem, akkor később lett volna rossz kedve, és ugyanúgy tagadta volna.
2014. márc. 29. 18:16
 2/14 anonim ***** válasza:
:)
2014. márc. 29. 20:03
 3/14 A kérdező kommentje:
"hát ez osztán , igazán bőbeszédű írás vót" !
2014. márc. 29. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:

magamra ismertem :)

kicsit amúgy palócosan írsz

2014. márc. 29. 20:13
 5/14 A kérdező kommentje:
tudom, direkt vót
2014. márc. 29. 20:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Amúgy kicsit zavaros amit írtál, de ha csak magamból indulok ki, könnyebb tagadni az igazságot, mint most előállni vele...

ja és remélem ez nem azért vót, mert gúnyolódsz

2014. márc. 29. 20:28
 7/14 A kérdező kommentje:
nem, csak sokat használom és kezdem megszokni. az összefüggéstelen írás a fáradtság jele .
2014. márc. 29. 20:38
 8/14 A kérdező kommentje:
egyébként ződ pacsi
2014. márc. 29. 20:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Akkor jó! Mert nem szeressük az ilyen tréfókat! :)
2014. márc. 29. 20:41
 10/14 A kérdező kommentje:
különben nem csak megszokás, de például a ződ sokkal jobban hangzik mint a zöld , és leírni is egyszerűbb :D
2014. márc. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!