Réges régen mikor még nem volt okostelefon, meg nem lehetett netezni a teledonokon mivel foglalták el magukat az emberekaz uutcán?
Figyelt kérdés
Ma mindenhol azt látom, hogy mindenki Facebookozik, netezik, nyomkodja a telefont a buszon, megállóban, utcán várva valakire. De amíg nem volt ilyen lehetőség mit csináltak az emberek?
Zenét hallgattak gondolom de azt most is sokan teszik.
Tán olvastak?
2014. márc. 27. 17:45
21/28 anonim válasza:
Tömegközlekedésen és egyéb várakozás közben eléggé praktikus csiszolgatnod magadon. Nem regényeket olvasok, szinte soha. Belőlem indulj már ki! :D :D
22/28 anonim válasza:
Az, hogy mit olvasol, tök mindegy, én ismeretterjesztőt szoktam, de itthon is azt olvasom, nem állok oda állvakargatva a könyvespolc elé, hogy mit vigyek, hanem amit épp olvasok, azt bedobom a táskámba.
23/28 anonim válasza:
Jó, én meg sose voltam egyprojektes alkat, nem is leszek.
25/28 anonim válasza:
Egyprojektes? Ha ezt úgy érted, hogy egyszerre több könyvet olvasol, akkor megint csak szia, egyre jobban bírlak, mert én is. Egyszerre több könyvben benne lehetsz, de konkrétan kinyitni és olvasni csak egyet tudsz.
Persze ha annyit utazol, hogy befejezed alatta a könyvet, érthető, én van, amikor elő sem tudom venni, olyan a tömeg.
26/28 anonim válasza:
A telós megoldással egyedül az a baj, hogy ami elég nagy olvasni, az telefonként lelóg a fejedről, meg eldőlsz vele szélben, és persze az se kellemes, hogy bele kell költened valami pótakkuba, hogy ne legyen pont távol az otthonodtól pont a telefonod káó. Meg nincs meg az a levegője, mint a könyvnek... Viszont több könyvet "találsz ingyen", mint amennyit el tudsz olvasni, és nem négy rongy darabja, meg amennyivel több. Ééés, át lehet dobódni facebókra pihenésképpen, meg persze megnézni, kinek az anyja milyen pénzenergiát osztott megint.
27/28 anonim válasza:
Ja, és zsebgoogle. Ha csak egy tutoriált találsz, már Gutenberg galaxison kívülről lapátolod be az infót.
28/28 anonim válasza:
nekem nincs okostelefonom,egy régi Nokiám van,azon meg csak zenét tudok hallgatni...Mostanában nem szoktam tömegközlekedéssel utazni,mivel közel lakok a sulihoz,de amikor busszal jártam akkor is csak lestem ki a fejemből,amíg jön a busz,..nem szoktam idegenekkel leállni jópofizni,ink nyomkodnám a telefont ha tehetném,nem unatkoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!