Ha valaki felemeli a kezet az "orrom" elott, rogton osszehuzodom, s megijedek ettöl, pedig nem szandekozik megütni. Mi lehet ez? Van mas is igy?
regen apum ugy "nevelt" bennunket hogy ha valami rosszat csinaltunk ütött bennünket. legyen az pofon az ebednel mert nevettem vagy rosz jegy.
egyszer ugy megrantotta apum a kezem hogy par napig mozgatni sem tudtam, csak logott a bal kezem. orvosnal nem voltunk, mert akkor meg kicsi voltam, s nem ertem fel esszel. csak igy vissza emlekszem erre homalyosan.
furan neznek ram az emberek ha ilyesmi törtenik.marmint pl ha valaki magyaraz valamit s kezzel mutogat en pedig igy reagalok.
hogy magyarazzam ezt nekik ha nem akarom mindenkinek az orrara kötni hogy mi volt regebben?
mert bántalmaztak téged, emiatt lett egy ilyen feltételes reflexed, ezek normális dolgok ilyen traumák után
pszichológus tényleg segíthet, ha a profiljában a bántalmazottak is benne vannak, mert sokuk sajnos nem tudja kezelni az ilyen helyzetet (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!