Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Réges régen mikor még nem...

Réges régen mikor még nem volt okostelefon, meg nem lehetett netezni a teledonokon mivel foglalták el magukat az emberekaz uutcán?

Figyelt kérdés

Ma mindenhol azt látom, hogy mindenki Facebookozik, netezik, nyomkodja a telefont a buszon, megállóban, utcán várva valakire. De amíg nem volt ilyen lehetőség mit csináltak az emberek?

Zenét hallgattak gondolom de azt most is sokan teszik.

Tán olvastak?

2014. márc. 27. 17:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Úgy van Józsikám!
2014. márc. 27. 18:37
 12/28 anonim ***** válasza:
46%

Én nem értek ezekhez a szociológiai megfejtésekhez, csak a magam hülyeségét tudom szajkózni: eléggé örülök, hogy nem kell könyvet vinnem az útra, és még csak nem is kell otthon kiválasztanom, mit fogok olvasni, mert ott a nagy marha net, bármi eszembe jut, annyi anyagot nézegetek át róla, amennyit akarok. És kénytelen vagyok figyelni, mert nem lesz olyan könnyű újra megtalálni!

Persze egy-egy fészdobálás elfér, meg a tájat is meg-megnézem, nem beszélve a lánykákról. Aztán egyszercsak meglát egy epebeteg, és azt hiszi, zombulok. Lehet valami a magatokból kiindulás teóriájában.

2014. márc. 27. 19:19
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Szidta a tömegközlekedést, hogy megint késik a busz. A tömegközlekedés azóta sem változott sokat, csak a késés már nem tűnik fel nekik, mert az agyuk le van foglalva.
2014. márc. 27. 20:50
 14/28 anonim ***** válasza:
53%

Első, egy filmből vetted ezt, hogy vadidegenek leállnak jópofizni? Mert nem a valóságból, az tuti.

(Ezért nem hiszek el egyébként régi sztorikat, mert az évek mindent megszépítenek, és hirtelen mindenki úgy emlékszik a saját múltjára, mintha az 50-es évek Amerikájában telt volna.)

2014. márc. 27. 21:09
 15/28 anonim ***** válasza:
Első! Hát az én vagyok! Most milyen jópofizásról beszélsz!
2014. márc. 27. 21:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Annak üzenném aki megszólított engem, hogy Einstein megmondta:

"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta."

2014. márc. 27. 21:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Na ezek vagyunk mi! Az elfajzott degeneráltak!
2014. márc. 27. 21:33
 18/28 Horus magnus est ***** válasza:
100%
Szerintem nézelődtek. Amúgy manapság sem telefonozik mindenki, én pl több száz emberrel találkoztam hazafele, egyik sem telefonozott
2014. márc. 28. 08:52
 19/28 anonim ***** válasza:

mindenkinek van valami mániája...

van, aki nézelődik, van aki a jó seggeket bámulja, van aki beszélget, van aki a telóját basztassa, és más...

ilyen a világ...hogy régen mi volt? talán szokol rádió, vagy kajtatás a nők után..esetleg a legújabb moszkvics bámulása..

...vagy sorbanállás valamiért...

ugyanúgy éltünk, mint most...

2014. márc. 28. 09:09
 20/28 anonim ***** válasza:

"eléggé örülök, hogy nem kell könyvet vinnem az útra, és még csak nem is kell otthon kiválasztanom, mit fogok olvasni"

Nem tudom, én ezzel úgy vagyok, hogy azt a könyvet viszem, amit itthon is olvasok, amiben az X. oldalon tartok.

Úgy írod le ezt a könyvválasztási dilemmát, mintha csak tömegközlekedésen olvasnál.

2014. márc. 28. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!