Réges régen mikor még nem volt okostelefon, meg nem lehetett netezni a teledonokon mivel foglalták el magukat az emberekaz uutcán?
Ma mindenhol azt látom, hogy mindenki Facebookozik, netezik, nyomkodja a telefont a buszon, megállóban, utcán várva valakire. De amíg nem volt ilyen lehetőség mit csináltak az emberek?
Zenét hallgattak gondolom de azt most is sokan teszik.
Tán olvastak?
Én nem értek ezekhez a szociológiai megfejtésekhez, csak a magam hülyeségét tudom szajkózni: eléggé örülök, hogy nem kell könyvet vinnem az útra, és még csak nem is kell otthon kiválasztanom, mit fogok olvasni, mert ott a nagy marha net, bármi eszembe jut, annyi anyagot nézegetek át róla, amennyit akarok. És kénytelen vagyok figyelni, mert nem lesz olyan könnyű újra megtalálni!
Persze egy-egy fészdobálás elfér, meg a tájat is meg-megnézem, nem beszélve a lánykákról. Aztán egyszercsak meglát egy epebeteg, és azt hiszi, zombulok. Lehet valami a magatokból kiindulás teóriájában.
Első, egy filmből vetted ezt, hogy vadidegenek leállnak jópofizni? Mert nem a valóságból, az tuti.
(Ezért nem hiszek el egyébként régi sztorikat, mert az évek mindent megszépítenek, és hirtelen mindenki úgy emlékszik a saját múltjára, mintha az 50-es évek Amerikájában telt volna.)
Annak üzenném aki megszólított engem, hogy Einstein megmondta:
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta."
mindenkinek van valami mániája...
van, aki nézelődik, van aki a jó seggeket bámulja, van aki beszélget, van aki a telóját basztassa, és más...
ilyen a világ...hogy régen mi volt? talán szokol rádió, vagy kajtatás a nők után..esetleg a legújabb moszkvics bámulása..
...vagy sorbanállás valamiért...
ugyanúgy éltünk, mint most...
"eléggé örülök, hogy nem kell könyvet vinnem az útra, és még csak nem is kell otthon kiválasztanom, mit fogok olvasni"
Nem tudom, én ezzel úgy vagyok, hogy azt a könyvet viszem, amit itthon is olvasok, amiben az X. oldalon tartok.
Úgy írod le ezt a könyvválasztási dilemmát, mintha csak tömegközlekedésen olvasnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!