Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire ösztönlények lennének...

Ennyire ösztönlények lennének még a tanárok is?

Figyelt kérdés

Mostanában sajnos sokat lógok chat oldalakon és néhány emberrel egész jól el tudok beszélgetni. Persze ez töredék része a felhasználóknak, mivel a többség iszonyú primitív. De a kivételekkel időnként szóba kerül az a téma, hogy mindenki csak AZT akarja..

Nekem meg egyre inkább csalódom az emberekben ilyen téren. Mindenki azt állítja, hogy minden férfi szexet akar és ez felülír szinte mindent.

Van egy tanár, akire nagyon felnézek. Ő nekem a megtestesült tökéletesség. Sosem gondolnám róla, hogy ő például valaha is megcsalná a feleségét vagy leállna valakivel. De mindenki azt állítja, hogy senki nem szalasztaná el az alkalmat egy kis szórakozásra. Egyre inkább aggódom, hogy az emberek tényleg ennyire egyszerűek, akár még az általam tisztelt tanár is..

Szerintetek?

2014. márc. 25. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azért nem minden ember ilyen egyszerű. Az én férjem egyetemen tanít, vannak szép fiatal lányok, olyan is volt, aki úgy akart átmenni a vizsgán, hogy felajánlkozott. Egy intelligens tanár nyilván nem dől be ilyesminek és nem azért mert tiltja a szabály. Soha nem tenne ilyet és inkább apukásan viselkedik velük. 100%-ig megbízom benne.
2014. márc. 25. 16:28
 2/4 anonim válasza:
Nem, nem mindenki. Tény, hogy mostanában az emberek 90% -ának mindegy, hogy kivel van, vannak azért még tisztességes és rendes emberek is. Csak ilyeneket nagyon nehéz találni mind lányok, mind fiúk terén.
2014. márc. 25. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy rengeteg ember követ el hibát és enged a csábításnak és valóban undorító, hogy ma már a férjedben is nehéz megbízni néha amennyit hallja az ember, hogy mindenki megcsal mindenkit. Én is vágyom rá és csináltam már butaságot emiatt, ezért meg tudom érteni ezt az oldalát is, de ha találok egy lányt aki őszintén szeret, soha nem bántanám, akármennyire is kívánok valaki mást. Úgyhogy nem, nem mindenki ilyen, de sajnos nagyon sokan. Remélem segíthettem. :) 17/f
2014. márc. 25. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

"senki nem szalasztaná el az alkalmat egy kis szórakozásra."

Én vagyok a kivétel. Rengeteg alkalmat kihagytam. Nem bántam meg.

2014. márc. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!