Miért nyerem el az emberek bizalmát könnyen?
Furcsa... állásinterjúkon, stb. gyakran elnyerem az emberek bizalmát, szimpátiáját. A múltkor meg rámirt egy női ismerősöm, hogy egyedül van, át akar ölelni valakit, aludnék e nála, mert megbizik bennem.
Pedig nem vagyok különösebben beszédes sem.
Vannak ilyen típusok, elég csak a kisugárzásnak annak lennie, én is ilyen vagyok, csak az a baj hogy sokan kihasználják a másikat ezzel, meg nyűgnek érzik, nem őszinte a segítség.
Arra kell figyelni, hogy ne csak lelki szemetesláda legyél és ezalatt nem azt értem hogy a segítségért cserébe elvársz valamit hanem hogy tudd, hogy te sem vagy egyedül.
Jól irja az elsõ én is ilyen vagyok.Elég sokan elmondják a bajukat nekem is, valóban szemetesládának néznek.Viszont azt mondják, mert az arcomon látszik az õszinteség, a bizalom tükre.kédezõ biztosan te is ilyen vagy.
Nektek könnyü igy az életetek?
En nem tudok nemet mondani, hogy fárasztó már a panaszaid.
könnyű vele az élet viszonylag.
Maximum akkor rossz, amikor egy lány mondja, hogy én vagyok az 1% és mégsem fogad el :(
11:17-es vagyok
Amikor azt irtam, hogy már fárasztó a panaszaitok, ez azért,mert én igen szivesen meghallgatom õket, de ez csak egy oldalu, vissza felé már nem forog.
Kérdezõ neked vissza felé is forog, akkor te szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!